Druhe babatko ihned po prvom?

Príspevok v téme: Druhe babatko ihned po prvom?
zeynep

Ahojte, chcela by som sa spytat maminiek, aky mate rozostup medzi detickami... Ja mam doma 4,5 mesacnu dcerku a chcela by som mat druhe babo cim skor, takze sa vobec s manzelom nechranime. Zatial som menzes este nedostala (kojim). Tak viem, ze sanca na otehotnenie je nizka. Chcela som sa poradit so skusenejsimi, ci je dobre mat deticky tak skoro po sebe. Velmi tuzim po druhom dietatku :-)

laura22

moja sestra nedávno porodila a lekár jej povedal, že pracovať na dalšom bábätku by bolo vhodné až za rok, že toľko trvá telu, kým sa úplne spamätá

Aja02

Moja mamka mala najprv môjho brata a o pol roka otehotnela opäť. To už bola sestrička. Stále boli spolu. Ako dvojčatá. Spolu sa hrali, spolu spali, spolu chodili do školy a napokon sa aj spolu odsťahovali a ešte aj skončili v tom istom meste.:) Veľmi dobre si doteraz rozumejú. Ja som prišla až o pár rokov neskôr, čiže keď som bola malá, veľmi ma ,,nemuseli". No ako som vyrástla všetko sa ustálilo a máme medzi sebou super vzťahy. :)

rena23

Je to dobre, na zaciatku je to tazke, ale neskor je to vyhoda, pretoze sa im mozes rovnakym sposobom venovat a je ovela vyssia sanca, ze si budu rozumiet.