Byt "milenkou"

Jooe Ker

alebo muž čo MA milenku je!!!!!

dohoda robit si dobre po dobu urcitu

rozdelujeme ich (milenky) na :
pohodlne
nepohodlne

fifito

milenka,je žena,ktorá nám mužom pomáha doplniť nepostačujuce sexualne ukojenie zo strany manželky.Alebo? Milenka je žena,ktorá nám navodí sexualne ukojenie tak,ako nám to vlastná manželka nespraví!!!

.....

Prečo?? na to je asi veľa odpovedí. Z polovice preto, lebo veľa manželstiev je uzatváraných v zaľúbenosti, bez rozvahy, po niekoľkých rokoch nevidia v manželstve nič a potrebuju blízkosť inej osoby, aj ked len milenky, lebo koli rodine a deťom sa nechcú rozvádzať...
....a skúste si prečítať knihu Prečo muži potrebujú sex a ženy lásku.....je od manželov Alana a Barbari Peasovcov....naozaj dobrá kniha.

danielaaa

Salvache neodsudzujem ta, moze sa stat aj takyto priklad kazdemu v zivote, cas hra vo tvoj prospech si mladsia :) len aby ked sa rozide ten chlap so svojou partnerkou neprisla do toho tretia do ktorej sa fakt zamiluje a ty budes ratat cas co si premarnila mozno zbytocne , nepisala si ze aj on miluje teba prepac :) Inak keby mne nejaka vstupila do vztahu a pridem na to vyskrabem jej oci :DD

lost

hmm..
vacsi nezmysel ako hento som snad v celej historii mojho zivota necital a ani nepocul :)

"ak by mali moznost"
- kazdy muz ma snad 50 eur na "moznost" ak by uz tak strasne chcel, nemyslis? :)

Skor by som povedal ze "nie kazdy je svojim panom" a podlahne okolnosti. Nieco ako ked niekto vybuchne z nervozity... Je neschopny ovladat svoje nervove pudy :)

A ty si uz podviedol ?

A este k tej vete, bud je zamilovany alebo nema moznost.
To znamena:
- ak je single a niektora mu ponukne, tak to garantovane zoberie ?
- ak nie je single, je zamilovany, tak to nezoberie?
ale hlavne:
- ak nie je single uz zopar desatroci a nejaka supermodelka mu ponukne, zoberie to? resp. veris ze nie je mozne byt zamilovany hoci aj jedno storocie?

hmm..

hmm.. kazdy odsudzuje neveru a keby mal prilezitost, kazdy by podvadzal.. ziadny muz nie je svaty.. hovoria tak,ze nikdy nepodvadzam alebo nebudem podvadzat lebo bud su zamilovany alebo nemaju moznost podvadzat, taky sme my muzi ale ked beries druhu stranu, keby zeny nechceli, ziadny muz by nepodvadzal. nevera existovala, existuje a bude existovat.

3vrstva

Salvache to proste raz pochopí aká je teraz hlúpa a naivná no zároveň šťastná, že má znovu akoby 15-sť a keď sa raz ona vydá, porodí dieťa a pozrie že manžela nikde že trtka svoju milenku(kt. ho mimochodom miluje) zistí že..aha..počkať..to sa mi len vrátilo...
pochopí o čom reč....

K téme inak...mňa napríklad aj zaráža aký sú muži vynaliezavý....ako klamú ženy...

podľa mojich zistení....
Muži podvádzajú aj preto lebo:
1) aby mal načo spomínať keď už bude starý
2) aby sa proste zabavil, zažil ešte nejaké to vzrúšo a šteklenie v žalúdku(a teda aj tam!!!)
3) muži si tým aj často potrebujú zvyšovať ego....chudaci..

Lenže netreba zabúdať na to že aký sú muži kurv_ši také sú ženy ku_vy....veď muž netrtká muža...takže .....

silviklh

Salvache,smutné,smutné,ľutujem tú ženu,keby si sa skúsila vžiť do jej kože,neviem ,či by sa ti to páčilo..smutné,naozaj..je mi jej strašne ľúto...a aj teba,prečo si nenájdeš NEZADAANÉHO??je to svinstvo!