Centimetre alebo kila?

majka__

tak pre mna je dolezite aj cm aj kg. kg zo zdravotneho hladiska (totiz obvodna lekarka mi pocita BMI... a tam sa cm velmi nezohladnuju), ale teraz sa skor zaujimam o cm. od 4.1 som si vstupila do seba a rozhodla som sa zhodit kg (pri vyske 178 som vazila 85 kg). snazim sa jest 5x denne a k tomu chodim kazdy den plavat, aby sa mi spevnili svaly a zrychlil metabolizmus. do dnesneho dna vazim 81,5 kg a co sa tyka cm, tak z pasa mam dole asi 4 cm, z brucha 2,5 cm... cize idu aj cm dole, co ma tesi. dolezity je vsak vysledok na mojej postave.

ZunaMama

Ja som 4 mesiace po porode a raz za dva týždne sa premerám. Mama ma postavila cez víkend na váhu - tak schudla som všetky tehotenské kilá , ale do starých riflí nevojdem. Tam mám ešte pár centimetrov naviac. , pred tehotenstvom som mala viac svalov. Len chcem poukázať na to, že kilogramy nie sú veľmi pravdivé, no v príspevkoch sa dočítate len to, kto koľko váži, koľko kg chce schudnúť ... Čo tak písať o tom, koľko cm v páse či bokoch chceme dosiahnuť?

iwus93

áno cm sú dôležitejšie...tvoja kamoška môže mať 170 cm 60 kg a môže vyzerať chudšie ako ty čo máš 165 cm a 45 kg ... ide tu aj o pomer svalov a tukov v tele ...je to nespravodlíve ale je to tak :/