Mravčenie v prstoch na nohach

Príspevok v téme: Mravčenie v prstoch na nohach
advanced11

Ahojte začala som v posilovni cvičiť na stepery a na moje prekvapenie mi po 15 minutach začnú trpnuť prsty na pravej nohe, proste musim z toho zliezť a nemôžem kvôli tomu cvičiť...rozmyšlam či nemam niečo so srdcom, ved to nie je normalne aby som citila take hrozne mravčenie že fakt nemôžem dalej nič robiť....čo si o tom myslite???

RNG

Na steperi sa potis, stracas rozne mineraly, najcastejsie to mravcenie je z nedostatku vapnika, horcika a najma draslika.
Zjedz 2 hodiny pred cvicenim banan a ked sa "mravcenie"nedostavi, jedna sa o draslik. Na Slovensku je dostat prostiedok Kalinat, co pouzivaju na odkyslenie vin a piv, je to vyborny zdroj draslika, tiez dobry prostriedok na alkalizaciu tela. Stvrt az pol kavovej lyzicky doda telu plno draslika. Len to treba brat na prazdny zaludok dve hodiny pred jedenim, najlepsie skoro rano.

Ivka 1

Ano radsej navstiv lekara. Hormonalna antikoncepcia ma mnohe vedlajsie ucinky a to moze byt jeden z nich. Moze to byt sposobene aj znizenou hladinou horcika v organizme.Skus si kupit sumivy horcik . Staci kazdy den jedna tableta rozpustena vo vode a mozno sa to upravi.

advanced11

Počas cvičenia mam flašu s vodou tekutiny doplnam, mam 59 kg a 31 rokov. Na stepery je určite kardio program len sa musim spytať akos a to pušťa...teraz si spominam že som na hrudi citila hrozne pichlavu bolesť pred par dnami....som mala lokalnu antikoncepciu dva roky, tak asi nejaka krvna usadenina sa rozhodla isť na vylet....asi budem musieť klusať k dochtorovi.

Ivka 1

Nedokrvenie DK - prstovej casti moze byt aj cievna zalezitost ale moze to byt sposobene aj nedostatocnym prijmom tekutin pri cviceni.Mas na steperi aj cardio program ?