Vraska - glabella

Klarika00

.. kyselinu hyalurónovu môžeš dostať do pokožky aj inak, ako len pichnutím a nestojí to toľko ... tu je jeden článok kde sú popísané jednotlivé spôsoby aplikácie kyseliny hyalurónovej -odkaz odstránený-

vkatka

ja mam 35, dala som si pichnut do glabely botox a 2 tyzdne potom kyselinu hylauronovu a je to genialne, som maximalne spokojna. Teraz tomu budu tri mesiace a chystam sa znova na botox.

Zuzana79

Ahojte, je to síce už staršia téma ale zaujímalo by ma či sa niekomu podarilo odstrániť glabellu k jeho spokojnosti. Mám 33 hlboku vrásku mám už od svojich 16tich rokch, v tridsiatke som bola na botox a výsledok nulový, botox síce zabráni mimike ale ak máte hlboku vrásku od nižšieho veku tak môžte si pichať botox každý mesiac aj tak to váš problém nevyrieši.

geekygirl7

Však choď na konzultáciu do nejakého centra, tam ti poradia. Alebo sa môžeš spýtať mailom.
Ale pokiaľ tomu dobre rozumiem, tým, že používaš mimiku a stále krčíš čelo, zostanú ti svaly už v tej polohe - teda máš vrásku. Keď ti pichnú botox - svaly sa uvolnia a vráska sa vyhladí. To by sa potom nemohol botox na vrásky vôbec používať, iba ako prevencia. Je pravda, že keď tam máš už obrovskú ryhu, tak samotný botox nepomôže, ale to v dvadsiatke ešte pravdepodobne nemáš. Zo začiatku sú to vraj len tie 3 mesiace, ale opakovaým používaním sa doba predlžuje. Podľa mňa by si sa mal hlavne zamerať na zmiernenie mimiky, proste si všímať, že krčíš čelo a odnaučiť sa to. Lebo ak by si si aj dal nejakú výplň, čím viac budeš to miesto zaťažovať, tým rýchlejšie sa vstrebe.

Tomas42

Daniela, botox je nervovy jed, ktory prerusuje nervove spojenia ako ti to moze vyplnit vrasku? a ucinny je 3 mesiace to je podla teba dlha doba?