Nemozem pribrat

Príspevok v téme: Nemozem pribrat
Simonella

mam taky problem - nemozem pribrat. 2 roky som mala 48 kil, no teraz som mala nejake problemy so zaludkom ,tak som dost zvraciala a schudla na 46kil. a nejdu mi nabrat spat.. bojim sa ze dalsie minimalne dva roky budem mat tych 46 kil.. mam takmer 18 a nechcem mat len 46 kil.. velmi by som chcela mat aspon 53..
no neviem kde je chyba.. mam aj mensie problemy so stutnou zkazou , o 3 dni mi rpidu vysledky co s nou presnejsie mam, myslite ze to moze sposobovat ona? alebo mam len rychle spalovanie ??
aj napr. vcera som bola na svadbe, vsetko som tam jedla normalne a nepribrala som ani GRAM!! ..ja uz neviem :/

elsa5.5

simonella,štítna žlaza môže byť dôvod,ale tie 2 kila by si zasa mohla nabrať,jesť jedlá ktoré obsahujú viac tuku,určite nepriberieš z večera do rána.

Simonella

praveze hej.. su take tabletky ktore mi napravia tu zlazu + zacnem normalne priberat, lebo teraz to stagnuje...

Simonella

hej.. uvidim co mi povie doktor na krcnom .. len dufam ze to ma cosi so stitnou a da mi nejake tabletky na bolest (lebo sem tam ma dost boli) a z nich aj priberiem nieco.. dufam :)

Simonella

zdravie14: neni problem s menstruaciou.. mam ju pravidelne.. a mam 17 rokov.. myslis ze so stitnou zlazou? no dufam ze mi zistia co mi presne je, lebo takto sa pomaly prepracujem k anorexii preboha :( ...

zdravie14

Simonella zle pracujuca stitna zlaza suvisi ako s hormonalnou cinnostou , tak aj poruchami metabolizmu. Menstruaciu mas pravidelnu? Nenastal pri schudnuti problem aj s nou ? Kolko mas rokov ?