intenzita orgazmu

Jumbo

Som muž a mám priatelku ktora ma len klit.je mi to luto pretoze zeny ktore som mal doposial so mnou mali aj vag. a bol omnoho intenzivnejsi teda aspon tak som to vnimal. Dufam ze co je tu napisane je velka pravda a moja priatelka je spokojna.

alissska

Donedávna som poznala len klitoriálny a tiež som myslela, že o niečo zázračné prichádzam, keď neviem aký je vaginálny. Teraz už poznám oba a viem s istotou posúdiť, že vag. nič moc, je to len taký slabý odvar klitoriálneho a vštky ženy, ktoré tvrdia, že dosahujú oboje, trebárs aj naraz, je somarina! Aj pri tom vaginálnom je to pocitovo zase len cez klitoris, len slabšie lebo ten klit. nie je poriadne stimulovaný.

lujziika

Ja si myslim ze je to individualne, ale z osobnej skusenosti mozem povedat, ze klitorialny je u mna o moc intenzuvnejsi. vaginalny je taky...dlhsi sice, ale nie je to tak intenzivne ze by som lapala po dychu. prijemne pocity to su, ale nic extra.

marcellla22

ďakujem konečne za nejaké príspevky k téme :))
pýtam sa preto, lebo sama môžem dosiahnuť zatial len klitoriálny a celkom ma zaujímalo o čo prichádzam :P

Vandal18

Niesom žena ale frajerke sa páči viacej klitorialny, aj keď sa pritom nespraví tak ako pri vaginálnom myslím prsotvanie, ale príjemnejší jéj je Klit. takže odpovedám za jednu ženu :)