Hak a dovolenka

Príspevok v téme: Hak a dovolenka
Matulqa

Beriem Hak 3 mesiace v lete planujeme dovolenku a kramy mi vychadzaju rovno na dovolenku. Gynekolog mi neodporuca aby som ich posuvala kvoli nejakym akciam. Mam si zariadit zivot podla kramov nie kramy podla zivota. Ked som neuzivala Hak tak mi menstruacia chodila vzdy neskoro o 3-5 dni. Chcem sa spytat keby som HAK vysadila na na 2-3 mesiace a potm ju znova brala posramotil by sa mi cyklus? Iny sposob posunutia kramov ma nenapadol.

Matulqa

nikdy som nemala cistu plet obcas boli vyrazky velke potom zmizli a potom sa zase nejake objavili a minule leto sa mi plet neskutocne zhorsila ked vidim teraz fotky tak si hovorim fuj ako som vyzerala. Pri tej unave si kazdy den hovorim ci mi to stoji za to alebo to este vydrzim.

Matulqa

nikdy som nemala cistu plet obcas boli vyrazky velke potom zmizli a potom sa zase nejake objavili a minule leto sa mi plet neskutocne zhorsila ked vidim teraz fotky tak si hovorim fuj ako som vyzerala. Pri tej unave si kazdy den hovorim ci mi to stoji za to alebo to este vydrzim.

mataBB

matulqa na roaccutane ti nepomoze nic...sa cudujem ze niekto berie taketo svinstvo kvoli pleti..a este mas aj ocividne neziaduce ucinky..ved to su najhroznejsie tabletky, ake clovek moze brat a to este iba na plet...roaccutane je na tazke formy akne, fakt tazke a nie na bezne pubertalne akne..jasne, doktorky to predpisuju, tym je ale tvoje zdravie ukradnute...

Matulqa

janekMY33 naco by mi bol ten prieskum. Ja ju vtedy proste mat nechcem (raz som mala a stacilo) a ked mam moznost to zmenit tak preco nie ale hlavne nech je to takym sposobom aby som si neposkodila este viac.

pau uzivam vreyu pytala som si hak hlavne kvoli tomu, ze beriem roaccuttane tak mi vravel ze tato hak pomaha aj na plet.

A s kombinacium tychto tabletiek som stale unavena. Ak nerobim nejaku cinnosti a sadnem napriklad pred telku alebo comp tak sa mi chce neskutocne spat je to neziaduci ucinok ROA. Viem ze to je od temy ale nevie mi niekto poradit ako s tym bojovat? Chcem mat peknu plet tak musim este asi 4 mesiace uzivat tieto "odporne" tabletky. Uz mi aj kava ako zivotabudic prestala chutit. Chcem konecne zit a nie prezivat.

pau

ked budes vysadzovat a nasadzovat HAK po par mesiacoch, narobi to urcite ovela viac skody ako ked vezmes dve balenia v kuse.. ziaden cyklus ti to nenarusi, kedze pri HAK (hlavne jednofazovej) aj tak ziaden cyklus nemas.. jedine sa ti moze stat ze zacnes pocas toho druheho balenia spinit, aku znacku beries?

gynekolog uz asi davno nebol na ziadnom skoleni... toho nekomentujem..

janekMY33

Ja ty poviem jednu vec s mohima zenami som sa vipraval o tom a zistil som ze skoro kazda mala na dovolenke menstruaciu a aj dokonca take co ju maju pravidelnu ale pocas dovolenky zahadne prisla aj o tyzden skor a podobne .Vies na dovolenku sa vecinou velmi tesime a to zavivame velky stres a este veci stres zazivaju mamicky s detmi a toto potom viusti ze po 3 dnoch napr. dostane zena menzes

casanta

Da sa posunut menzes tak, ze jednoducho si neurobis7 dnovu prestavku, ale budes brat dalsie balenie. Ja to tak robim pokial mam nieco dolezite a kramy by mi prekazali. Ale viem ze tabletky musia byt rovnaki, ziadne aktivne ci pasivne. ja uzivam regulon uz 3 rok. Niekedy sa vsak moze vyskytnut slabe spinenie. Na to staci zobrat ascorutin. Da sa to kupit v lekarni bez predpisu, nie je to drahe, tusim do 2 eur a je to na posilnenie zil ci tak nejak.