ŠAMPÓN, MELÍR alebo FARBA na vlasy ??

hnka

urcite by som si vlasy dala farbit v salone, kde pouzivaju kvalitnejsie farby ako tie v obchodoch, len si treba uvedomit ze ak ich chces mat stale rovnako pekne nafarbene musis ich pravidelne dofarbovat, sampon ti vydrzi take 3 tyzdne ale tie su lepsie taktiez v salonoch

blink_182

Hennu zoženieš v lekárni, poprípade aj v drogérke, na internete... no ak máš suché vlasy moc by som ti ju neodporúčala pretože henna vlasy vysušuje...

Na tvojom mieste by som sa radšej poradila s odborníkom. V kvalitných kaderníckych salónoch ti určite poradia aké produkty sú pre tvoje vlasy najvhodnejšie :-)

Zuzka88

Aha, tak každopádne by mi mala pomôcť čo sa týka kvality vlasov. Ták veru suché, jemné tenulinké a dosť riedke. Stále sa lámu a štiepia. Čítala som že henna pomôže vlasom. A kde sa dá kúpiť ?

blink_182

henna môže vlasy iba stmaviť čiže ak chceš dosiahnuť bledšie vlasy nie je to možné. a vlasy máš suché alebo aké?

Zuzka88

Tá henna ma veľmi zaujala. Takže ona by mi dokázala odfarbiť vlasy na blond ? A nevadí že by som ju nanášala na vlasy, ktoré sú melírované ?

elsa5.5

Zuzka,použiť drahšie a kvalitnejšie značky,nefarbiť často,na jemné vlasy sú aj dobré šampony od vichy,rôzne prípravky v lekárni.

blink_182

Najviac škodí asi farba na vlasy pretože sa nanáša na celú dĺžku (pri čiastočnom dofarbovaní by sa mali farbiť len odrasty!) Melír sa nanáša iba na zvolené vlasové partie no ak si vyberieš nejaký extra blond odtieň vlasom to tiež neprospeje, no a šampón? Ten škodí vlasom asi najmenej no odporúčam jedine prípravky z kaderníctva ktoré sa postupne zmývajú. Nie ako tie z drogérie ktoré ti ani po roku nezídu...

Na trhu sú aj kvalitné farbiace balzámy a šampóny (myslím taký šampón ktorý ti aj čistí vlasy ibaže je obohatený o farbiaci pigment)

Stačí sa opýtať kaderníčky.