sklamanie

Príspevok v téme: sklamanie
88lenuska88

Ahojte.
ani neviem ako zacat. asi zacnem tym ze som mala dost blby vztah, v kt som zistovala ze chlapec si ma totalne nevazi bol na mna odporny klamal ma sem tam aj jedna facka. ale nedokazala som sa od neho odputat mala som len jeho neviem preco som bola taka hlupa preco som sa s nim skor nerozisla az po takej dobe ze rok aj pol. sama nechapem ako som to mohla vydrzat.
raz som spoznala ale jedneho chalana a ked som si myslela ze uz niet cesty von ze on je moja ako keby zachrana prislo velke sklamanie. kazdy ma od neho odhovaral ze je to obycajny suknickar ale on sa tvaril ze nie ze on si chce len pokecat neveim preco som mu verila i ked niekde hlboko v dusi som vedela ze sa ozyva len vtedy ked by mohol mat sam byt inac na mna kaslal.. ale ja som proste bola uplne zmatena po tom skardeom vztahu som si myslela ze konecne prislo nieco nove a hlavne lepsie. ale raz uz ked som stale odmietala ze sa s nim nestretnem lebo som vedela ze o co mu ide tak raz ma nejako zlomil a stretli sme sa u neho.. mne sa s nim tak dobre rozpravalo o vsetkom moznom take recicky na mna vytiahol no ja som bola v siedmom nebi ze konecne ma nekto chape vazi si ma.. ale to som si len myslela.. prislo k tomu ze sme sa pomilovali ale citila som ze to nebolo milovanie z lasky ale len z nejakeho pudu.. ale u mna tam nieco bolo ze som si myslela ze toto bude na dlhsie.
na druhy den sa mi ani len neozval :( ja som z toho totalne cela prec na co ma klamal na co mi daval nadeje ze este sa uvidime proste ja som mu naletela ako taka krava.. skoncila som s nim hned kontakty vymazala som ho zo vsadial ale stale ho mam v hlave nemozem na neho zabudnut tak by som s nim chcela byt ale pytam sa sama seba ze kde som spravila chybu alebo ci je on len obycajny chudak.. neviem naozaj chcem ho uz dostat z hlavy ale myslim na neho kazdu sekundu uplne kazdu.
viem ze ma tu asi odsudite ze som hlupa ze som mu podlahla ale tak mala som aj troska vypite pritahoval ma a neviem som naozaj sprosttaaa ze som naletela.chcem ho dostat z hlavy :(

elsa5.5

ukradnutá mu si prepáč za úprimnosť,ale môže dostať na niečo chuť čo bude chcieť znova,v chvílke slabosti využil príležitosť muži takéto veci dokážu vycítiť,zahral ti ideálneho partnera,aby si mu skočila na lep,,treba sa zo zlých skúseností poučiť a v budúcnosti sa takýchto mužov vyvarovať,vyberaj si mužov serioznejších,držím ti palce aby si našla nejakého dobrého chlapca nie je sa kam ponáhlať:)

88lenuska88

ja viem ze si treba opatrnejsie vyberat partnera ale ked ja som bola taka sklamana z toho predchadzajuceho vztahu a s tymto mi bolo tak dobre ze som sa proste neubranila lebo po roku aj pol som zazila nieco co som nezazila za celu tu dobu bol na mna taky mily ..
a on mi urcite nezavola to som si na sto perc ista proste som mu totalne ukradnuta

elsa5.5

lenuška,treba si opatrnejšie vyberať partnerov,možno si ešte veľmi mladučká,ale ver mi prehnaná príťažlivosť niekedy viac škodí,chlapec si chcel užiť s tebou to je všetko nič tam nečakaj....,,koľko mužovi dovolíš toľko si dovolí a ked ťa niekto volá do bytu a podobné ťahy stačí povedať nie,a s tými fackami no raz by sa také niečo stalo a už si to mala ukončiť,počkaj si na muža ktorý si ťa bude vážiť zavolá ťa do kina,cukrárne atd.,,ako si ho vymazať z hlavy venuj sa nejakým činnostiam,chod von s kamarátkami atd,ak by ti ten zavolal nezdvíhaj mu nenechaj sa znovu oblbovať.

88lenuska88

dakujem vam velmi pekne je mi troska lepsie ale asi to este potrva kym ma to cele prejde ja len dufam ze ozaj na mna tam niekde vonku caka niekto kto ma bude lubit taku aka som bude si ma vazit najviac na svete bude mi verit a milovat ma.snad sa dockam
a hej snazim sa si zobrat z toho ponaucenie ale ked myslim ako mi bolo dobre tak mi je tak do placu a ptm aj placem lebo viem ako to cele skoncilo a co mal veteko v plane a aj to dosiahol a este viac mi je luto to ze som mu uuuuplne ukradnuta :(

sabynka

Lenuska
Netráp sa tým, nemysli na neho - po čase to prejde. To, čo sa stalo tebe, stalo sa mnohým ďalším dievčatám, vrátene mňa. Poučila som sa z toho a život ide ďalej.
Viem, ak ti je teraz ťažko, ale o nejaký čas to bude lepšie :-)

zvedavko

musis si ho najprv otukat o co mu ide. Ak bude trpezlivy a bude rad s tebou len tak tak znamena, ze mu na tebe zalezi.

zvedavko

Tak sa z toho len ponauc a netrap sa :) lebo ozaj ti to nestoji za to Lenka trapit sa. Nie si prva ani posledna co naletela. Ak ta nejaky chlapec bude chciet a bude chciet lasku tak dokaze potlacit svoje pudy a uspokoji sa s peknymi slovami, romantickym hladenim, prechadzkami bude rad, ze je s Tebou a urobi pre Teba vsetko. Vzajomna laska vas podom uz usmerni kedy sa budete milovat.

88lenuska88

zvedavko
mas uplnu pravdu vo vsetkom a ja si to aj uvedomujem .. hej chcel si zasunut ja som mu bola po ruke videl ze som z neho cela namakko tak som mu bola dobra.. len mna udivuje ako dokazu chlapy klamat alebo ako mozem byt az taka hlupa?
no snad mas pravdu ze niekto na mna caka pevne v to dufam

zvedavko

Vravis, ze nemas rpblem ho vymazat z hlavy a potom povies, ze ho nedokazes vymazat z hlavy nemôzes byt taka. A na co Ti je vediet odpoved preco sa Ti neozval, preco Ti len sluboval. Ved to mu ani nemusis volat a je to jasne. Co myslis, ze ked sa ho opytas, ze preco si sa mi neozval Ti povie pravdu? Tak ako Ti klamal vtedy v ten den tak by Ti zaklamal aj teraz. Chcel si v ten den uzit, chcel zasunut a ziadnu od neho odpoved Ti netreba. Prepac ak je to napisane kruto, ale zabudni nanho lebo teraz to zaznie ako fraza, caka Ta niekto lepsi kto si Ta bude vazit.