MUZI, CO VAS VZRUSUJE..

ludvik

Tak ahoj RENATA mne sa strasne paci ked pri sexe moja priatelka pekne vzdycha a skrabka ma pochrbte. ale to je vec nazoru kazdeho chlapca ...

xixixixixixixi

vzrušuje ich keď sa žena nehanbí za svoje telo, vie sa odviazať a nie je jej cudzia žiadna poloha.. a samozrejme keď dá mužovi najavo, že aj ona zbožňuje jeho telo a ´krásavca´ , to je dosť doležitý fakt.. ja milujem milovanie za svetla, nie je nič vzrušujúcejšie ako sa pri tom pozerať partnerovi do očí.

flisek

hehehehehehehehehehe..... smiesne ubohe diefca sa spyta.... a hned na thakych extremistof narzi,,,,heheheheh,,,,.... jeden vulgarny a druhy patri urcite k tej mensine co ublubuju prsteky niekam tlacit.... co konkretne myslis...na nahom tele...pri akte .....alebo co ked zena robi???myslim spravanie...

robko

dík za blahoželanie. Ja len hovorím, že iste má renáta kamarátky, alebo nie? Ale inak na ženach je nakrajšie keď je ako modelka. Jednoznačne tangy sú najkrajšie aj ked sú nezdravé a pri sexe ma najviac vzrušuje, to myslím pri akte keď môžem so súhlasom dievčaťa strčiť do jej zadočku malíček.

fabiola

Robko, noačo že hľadá info práve tu? Na to je predsa toto forum či nie??? .. či ty už si taký skúsený, že ťa nezaujímajú názory iných? Tak to blahoželám.

robko

Neviem prečo sa to pýtaš chlapcov keď si dievča. Prečo si na to zvedavá? Ja si myslím, že máš málo skúseností, málo sexu a chceš sa o tejto téme dozvedieť práve tu. Ale nevadí.