Muz - Panna

quida

moj priatel-panna je lenivy, dobrosrdecny, vybusny a vie byt aj agresivny..vacsinou je dobry na cudzich ludi na ukor svojich najblizsich,,,myslim, ze je aj povrchny a vie klamat a hlavne predtvarovat sa...

Deee

je to komplikovane znamenie, s takymto treba vediet zit...niekto to vie, iny nie...
mala som ocina pannu a teraz mam manzela pannu...
ocino mal veeeeelmi dobre srdiecko, bol tiez pracovity a narocny na seba aj inych, v snahe, aby sa clovek posunul niekam dalej...nikdy sa vsak neprejavoval agresivne, ani len psychicky...
moj manzel je starostlivy, laskavy, spolahlivy, rozhodny, perfekcionista najvyssieho stupna vo vsetkom co robi, vie velmi dobre odhadnut cloveka a ludia maju potom casto pocit, ze do nich vidi, z tohto vie vytazit vo svoj prospech, je silna individualita a nie kazdy vie ako nanho...
s pannou treba zaobchadzat v rukavickach, ak chcete dosiahnut svoj ciel a velmi vyberat slova nakolko velmi citlivo rozlisuju vyznam slov

balada1279

a zabudla som dodať, že vie isté veci neskutočne skrývať a vyvracať pochybnosti druhých ľudí aj keď vie, že sú opodstatnené. Vie klamať do očí. Čo sa vernosti týka - nie je svätuškár, ako sa zvykne zo začiatku hrať, vie robiť za chrbtom dosť hnusné veci.

Neznesie poníženie, prehru, stále chce byť najlepším, najmúdrejším, najmilším, hoci je to len klam, ktorý hraje na ľudí, aby mohol od nich počúvať slová v prospech jeho osobnosti.

balada1279

mala som priatela v znameni panny, suhlasim s niektorymi prispevkami podomnou: t.j. na jednej strane je mily, gentleman, pozorny, citlivá, ale vie byt strasne arogantny, namysleny, zdoraznuje svoju individualitu, inteligenciu, on vie vsetko najlepsie. Takisto som zazila leto s nim, kedy on travil 90% casu s kamaratmi a ja som sedela sama na izbe. Takisto je zasadovy, ak si raz nieco povie, uz od toho neupusti. A tiez vie zatlacit na slabu stranku cloveka, t.j. psychicky vie tyrat zenu, ludi okolo (ak ich dobre pozná) .... ja som sa pri ňom strašne utrápila.

Celkovo hodnotím pannu ako tzv. dvojtvárnu osobnosť, vedia sa hrať na dokonalého človeka, plného citov, prejavov lásky, nehy, úcty, ... ale v skutočnosti v nich drieme silná individualita, hrdosť, arogantnosť, sebeckosť.

smajliQa

z vlastnej skusenosti.... kazdííííííííííí jeden muz.. poznala som ich viac.... v znameni panny, je v istej miere pokrytec, povrchný, arogantny, a casto krat pouziva nasilie, ak nie fyzicke tak aspon psychicke....

nenavidim toto znamenie u muzov... nepoznala som jedneho v tomto znameni... bolo ich viac a sklamal ma kazdy jeden rovnako.. nikdy viac!!!!!!

Janulik33

Ja mam s jednym kolegom znam. panny take skusenosti, ze mam niekedy z neho zmiesane pocity. Je naozaj gentleman a slusny clovek, no na druhej strane mi na nom vadi, ze sa niekedy robi strasne mudry. Akoby vsetko vedel a vsade bol. Hlupy nie je, ale prezentuje svoje nazory niekedy dost zvlastne a ja mam potom z neho taky pocit. Tiez mi pripada akoby bral nas zeny, ze sme tak trochu hlupejsie nez muzi. Aj ked je k nam mily. Je zenaty, ma rad sport, turistiku a cestovanie, no niekedy tieto svoje zaluby plni na ukor svojej rodiny. Ma malu dcerku, kt. ma velmi rad ale aj napriek tomu ide s kamaratom na vykend do hor, kde nie je ani zivej duse, spia len tak pod stanom, signal na mobil nedostupny. Vidi sa mi to nezodpovedne voci jeho blizkym. Jeho zena zatial doma sedi a stara sa nielen o ich dieta ale aj o celu domacnost a on si chodi na lyzovacky a tury kade tade.
No a v praci sa javi ako karierista. Tlaci sa do zadku nadriadenym a posobi ako ich lokaj, kt. spravi hocijaku hovadinu o kt. ho poziadaju. Ludia, kt. ma pod sebou potom na neho nadavaju, ze sa ich nevie alebo skor nechce zastat, len aby bol za dobre so sefom a v jeho ociach vyzeral naj.

el nino

...pedantny, striktny, stale svoju pravdu..rozhodny, vecny, vedia co chcu, spravny muzi, no s nemennymi zasadami...staly...a vo vecsine verny...ale ako vravim prisny...a neustupcivy.....no s dobrym srdieckom...asi tak hodnotim muzov...panny...typicky priklad toho mojho...:)

packa

ved prave chcem preto vediet vase skusenosti lebo sa to tyka jedneho cloveka co je tiez cudny...heh no ale na druhej strane je gentleman to sa cti :)