svetločervena krv v stolici

Príspevok v téme: svetločervena krv v stolici
Dada112

Prosím vas je to niečo važne ak mam krv v stolici? Trva to vyše týždňa, najskor to dosť štipe a potom aj ta krv a každy deň mam v stolici dosť veľa krvi. Prepačte že to upresnim aj ta voda v zachode je uplne červena. Prejde to? Alebo existuju nejkake volnopredajne čipky? Nerada by som s tým šla k lekarovi...

elsa5.5

no dada,musím súhlasiť s ostatnými,viem že k tomu lekárovi neradi chodíme,ale s týmto Ti ozaj pomôže len ten lekár...

RNG

Hemoroidy potrebuju dokladne cistit a vymastit, nesetri papierom ani kremom.Po case sa zahoja a stiahnu. Len clovek musi neustale udrzavat hygienu. To mam od mojho otca, ktory si takto vyse 50 rokov osetroval hemoroidy a vyhol sa operaciam. Ja uz vyse 30 rokov robim to iste.

ta3

hamba sem - hamba tam, zdravie mas len jedno a to je najdolezitejsie, krv v stolici je urcite nie normalna vec, takze bez k lekarovi, aby si potom neskor nelutovala, ze si nieco zanedbala, kazda choroba sa lepsie lieci v zaciatku

JBS

neboj sa, nedaj sa vystrasit, netreba hned mysliet na to najhorsie, moj znamy tiez tak krvacal a boli to hemoroidy. ale rozhodne chod k lekarovi, to len tak nezastavis. a takych pripadov je plno, ani hanbit sa nemusis.

soffa

no moze to byt nieco od krcovej zily(hemeroid),cez vred az po zapal popripade rakovinu hrubeho creva!este chces cakat?mozno nabuduce bude neskoro.tak sa spamataj a chod k lekarovi,to samo od seba neprejde!!!!!!

JBS

doktorovi by si mala samozrejme ist, aby si bola kludna, ze si nic neprehliadla. inac to vyzera na hemoroidy. nemusis ich vidiet, lebo su aj vnutorne. len chod pekne doktorovi, takto stratis aj moc krvi a budes sa trapit, co to je.