naduvanie...bolest

Príspevok v téme: naduvanie...bolest
User_37597

ano..mam tento problem...nechcem pocut ze zle veci jem ...jem vsetko okrem tazkych mastnych jedal.chcela by som jednu lahku radu ako sa aspon s polovice toho zbavit bez toho aby som nejak velmi musela upravovat jedalnicek...viem ze su tu uz zalozene temy o tom ale predsa len mozno uz sa pohla veda a nieco predsa na to je co mi pomoze-bez vedlajsich ucinkov.. len tak mimochodom mam miernu nadvahu(60kg,155cm,21rokov) a moze to byt tym zapricinene ale toho sa ja viem raz dva zbavit takze sem s radami.

User_37597

HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
POCHOPTE TO ZE TATO TEMA UZ JE V PASE :D
ZAKLADALA SOM TO KONCOM MARCA A UZ SOMS TYMTO PROBLEMOM VYBABRALA TAK MI SEM UZ NEMUSITE PRISPIEVAT;) vrela vdaka :D

Maros75

Rýchly prehľad o lieku
Indikácie:
Symptomatická liečba akútnej a chronickej hnačky rôzneho pôvodu. Na redukciu tekutého črevného obsahu po ileostómii a kolostómii (vyvedení tenkého alebo hrubého čreva navonok).

Základné informácie o správnom užívaní
Liek sa obvykle užíva v dávke 1-2 tablety 2-3x denne (výnimočne až 4x denne). Deťom od 5 rokov podávame 1/2-1 tabletu 2-3x denne. Tablety sa užívajú pred jedlom a zapijú sa trochou tekutiny. pacientovi treba zaistiť dostatočný prísun tekutín. Liek nie je vhodný na dlhodobé úžívanie, dĺžku liečby stanoví lekár.

Účinné látky
atropín, difenoxylát
Indikačná skupina

Viac na: www.adcc.sk

aj ja :(

bibisa veru ta chapem. je tolko ludi, ktori mozu zjest vsetko a nic im nie je. ja im len tisko zavidim. ja som ale naopak chuda, kazdy mi hovori, ze preco nejem, ze vyzeram ako anorekticka, ale ved uz sa bojim nieco dat do ust, lebo pri vyske 170 nemam ani 50 kg a akonahle nieco zjem, brucho ako v piatom mesiaci. tak vies si predstavit, ako to na mne vyzera :(( horsie ale je, ze uz som skusala aj hladovat, dva dni som pila len vodu, zbytocne som sa ale trapila, lebo brucho sa proste nafukuje stale, ja uz mam pocit, ze aj zo vzduchu :(( budem velmi rada, ked nam niekto poradi. mimochodom, ja mam za sebou aj alergicke testy a nic mi nezistili. takze uz fakt neviem.

User_37597

no a co je zle...vsade pocuvam len toto je zle a toto je zle.akoze pardon ale to by som dokopy nic nezjedla keby sa mam tak stravovat.aj zelenina aj strukoviny atd sposobuju tieto veci takze co asi tak mam a co asi nemam jest? som zvedava :)

hammel

Bez zmeny jedálnička to pôjde ťažko lebo zapríčinili ste si to stravou a stravou to aj musíte odstrániť.