Prečo nie?

Príspevok v téme: Prečo nie?
LenMalaOtásk

Vopred sa pítam hlavne báb/žien.

Ahojte.Volám sa Peter a mám 16 rokov a toto leto budem mať 17rokov. Moja priateľka je o 3 mesiace mlačia.
Sme spolu už 4,5 mesiaca. Náš vzťach je dobrý dalo by sa aj povedať že super. Rozumieme si spolu a je to skrátka to čomu sa doslova hovorí pravá láska.
Len mám problém z sexualného hladiska. Keď som s priateľkou a máme predohru všetko je v poriatku všetko je v pohode. Skrátka pokrocime idem rukov. Ale ako idem tou rukov je to koniec. Ďalej už nechce pokročiť.
Pítal som sa jej v čom je problém. Či ju to náhodou bolí, či sa bojí, alebo je to na ňu skoro, či iné problémy. Ale ona my povie že nie všetko je v poriatku. Už aj sama povedala že je čas na pokročenie. Ale keď sa spítam že tak prečo nie tak mi odpovie iba že neviem.
Tak chcem sa spítať vás či náhodou neviete prečo nie (či ste mali podobní problém) alebo ako ju aspoň presvečiť (rada,typ...). Robím fakt všetko čo po mne chce čiže fakt netuším.
Prosím poradte mi.
Vopred ďakujem.

j....

Ja som sa prave rozisiel z mojov po dvoch rokoch. Ju to bolelo nikdy som v nej nebol.
Kopacky dala ona vlastne mne, ja som uz pozvolna kaslal na vstah, ktori nikam neviedol, len drzanie sa za ruky. Jej zasa vadil moj pristup k zivotu a praci, mne vadilo to ze ona sa uz ani nepokusala nieco z tymto nasim problemom spravit. Neviem kamo, skus poriadnu predohru , vydrazdi jej klitak, ale nesmies ju zasa priviest k predcasnemu orgazmu, bez vystrahy jej tam strc dva prsty ostrihane opilnikovane , a bud to pojde dalej alebo to ukonci.

preco?

nepresviecaj ju, aj ked asi chces sex viac ako ona. cim viac ju budes presviedcat, tym ho bude menej chciet. baby su komplikovane. nechaj jej este cas, len ju hladkaj napriklad po chrbate, brusku a do nicoho ju nenut, ani sa jej nepytaj, preco sex este nechce. a snaz sa jej lasku dokazovat aj inaksie, pocas dna jej napis sms, ze ti chyba, pripadne jej na stretnutie prines cokoladku, daj kompliment... a hlavne musi mat pocit, ze ju lubis