Mlieko

KaliKali

Ja sa chcem spýtať či niekto z Vás pije Nestlé Caro- čo si myslíte o tomto nápoji? Má veľkú energetickú hodnotu? Je vhodný pri diéte?

evik1

ja si urobím domáci tvaroh z polotučného mlieka.srvátku vypijem mnam,tvaroh zjem.Aká je v mlieku srvátka???však až ked sa oddelí tvaroh,nie, teda po skysnutí a zahriatí.

xdanielax

Lenze mlieko nema skoro ziadne bielkoviny. To uz chleba ich ma viacej... Idealne by bolo kupit si protein, ked to chce brat vazne :)

misska0202

On sa totiž ohradzuje tým, že v tvarohu je kazeín, ktorý sa vstrebáva pomalšie a v mlieku je srvátka, ktorá sa vstrebáva rýchlejšie.

misska0202

On sa totiž ohradzuje tým, že v tvarohu je kazeín, ktorý sa vstrebáva pomalšie a v mlieku je srvátka, ktorá sa vstrebáva rýchlejšie.

RNG

Bielkovin je hromada roznych a kazde potrebuju inaksie enzymi na rozklad. Mliecne bielkoviny sa nachadzaju hlavne v kazeine, tj ked mas problemy so stravenim mlieka, musis brat prislusne enzymy(DAIRY) nie hocijake na bielkoviny.

xdanielax

priatel by si mal zistit, v akych potravinach sa nachadzaju bielkoviny. v mlieku toho vela nie je. Ako tu uz bolo spomenute, tvaroh je vhodny. Pokial to ma byt mliecny vyrobok. Staci si vyguglit nutricne hodnoty potravin a trochu si pocitat, ak sa nevyzna.
Mimochodom, pitie mlieka je individualne, a niekomu neskodi ani ten liter.

vierka86

vo vseobecnosti uz sama neviem ci je mlieko dobre aleboo nie lebo kazdy hovori nieco ine
v kazdom pripade na doplnenie bielkovin je najlepsi tvaroh,( urcite doda viac bielkovin a zivin potrebnych pre rast svalov ako liter mlieka) ked tak biele jogurty, vajicka...

misska0202

Ja si to tiež myslím, ale priateľ začal cvičiť a aby si doplňoval bielkoviny, tak začal denne piť liter mlieka, mne sa to nezdá zdravé

Threesha66

Ked si das za salku hociakeho mlieka denne tak je to zdrave ale liter ti skodi na zaludok a creva tak ja osobne neodporucam.