Biorezonancia

gabroneva

Ja som bola a som spokojná,nie je to placebo efekt,predsa herpes sa mi nevyhodí,lebo si ho vymyslím,vsugerujem.Po absolvovaní liečby a užívaní produktov,herpesy už nemávam a cítim sa lepšie.

Durell

Moc dobrý biznis spojený s predajom preparátov pochybneho pôvodu.
Celá činnosť GreeWo zaváňa premyslenou psychologickou hrou a zneužívaním chorých. Veď topiaci sa aj stébla chytá. Ak chcete získať relevantné info volajte svojmu obvodnému lekárovi a aj ďalším 3. A ak použijú slová ako kokot.na, pi.ovina verte že niesú oplzlí ani vulgarny ale hovoria zo srdca. Popíšu Vám aj X prípadov keď robili overovacie vyšetrenia a všetko bolo inak.

Certifikaty predložené na WWW sú o pôvode prístroja a že je po technickej stranke bezpečný a vyrobený v zmysle noriem ISO - ani jeden nehovorí o jeho funkčnosti a účinnosti .

bibi123

co sa tyka biorezonancie, tak viem od znameho, ze raz mu na skusku tento pristroj priviezli do vyskumneho institutu. Skusali na nom diagnostikovat rozne kontaminanty, bakterie, virusy v potravinach, vraj bol pristroj 100%..Ale z finanncnych dovodov si ho nemohli dovolit obstarat.

doubledog

ja chodim na biorezonanciu v BA

a som velmi spokojny, podla mna je to velmi dobra metoda
podla mojich skusenosti su vysledky spolahlive a presne

ale predpokladam,ze dost zalezi od osoby, ktora to robi

sade8

RNG
nie nebola - oni ma maju zaevidovanu, ale keby som tam isla pod inym menom tak si ma pamataju, lebo som tam chodila na liecenie asi mesiac

RNG

A skusila si tam ist este raz pod inym menom, aby ti urobili znova biorezonanciu s tymi istymi vysledkami?
Lebo hlavny dovod, pre co sa napriklad diagnoza biorezonanciou v USA nepovoluje je, ze vysledky su uplne nespolahlive a casto velmi subjektivne.
Proste je to zatial "cierna magia" maskovana ako "pokrokova vedecka metoda". Pricom netvrdim, ze na tom nieco nie je....