Rebrá

Príspevok v téme: Rebrá
anjelica

Ahojte, v prvom rade chcem podotknúť, že som extrémne chudá. Dnes som si všimla, že ľavú časť rebier mám akúsi vypuklejšiu ako pravú. To znamená, že ich pravú a ľavú stranu rebier nemám súmernú. Je to o.k.? Možno je to banalita, ale aj tak ma to zaujíma. Ďakujem za "normálne" odpovede.

anjelica

Mňa tie rebra nebolia. Bude to asi zlým držaním tela, alebo možno PPP? Neviem, či to mám, schudla som pred pár rokmi 25 kg a stále si postavu udržujem. Dávam si pozor na to, čo zjem, ale zase nevraciam. Len niekedy cez víkend to preženiem a sa prejem, ale nevraciam. A zlé držanie tela mám už od malička. Takže fakt neviem.

divaslashes

Mne jedno rebro tiež dosť trčí. Čítala som, že to môže byť spôsobené zlým držaním tela. Mám skoliózu, tak asi preto..

anjelica

Ďakujem za odpoveď. No možno to mám aj ja od narodenia, len som si to nikdy nevšimla.
Viem, že niektorí to majú od narodenia. Ale keďže ja som bola vždy skôr silnejšej postavy a schudla som len pred pár rokmi, tak to tak nebolo vidieť.

rebierko

Ahoj, ja nie som extremne chuda, som normalna a tiez mam rovnaky problem. Lave rebro mi vytrca von, mam ho nejako nakrivo. Ale zdedila som to. Uz som sa tak narodila. Nevadi mi to, ked stojim. Ale ked lezim na bruchu, tak to strasne trci. Skusala som korzet, ale rebro sa mi nevratilo do normalnej polohy. Musela som sa s tym naucit zit. A v pohode... nemam problem.