operacia narkoza

lienocka1234

Ja som teda bola už 5 krat pod narkozou, a teraz ma čaka asi 6-ta narkoza, ale vzdy sa veeelmi bojim, že sa nezobudim vzdy!!!!!
Tri krát to boli kratkodobe narkozy, ale aj tých som sa neskutocne bála.

xdanielax

neboooj, ja som sa nebala, si pamatam, len som nevedela, do coho idem, tak som si tam lahla na ten stol, oblecena do takej zelenej kosielky :)) a len si pamatam ze sa ma niekto pytal ze ako sa citim a kedy som sa narodila, a ze som si hovorila, ze to co za kraviny sa ma pytaju, uz ma urcite uspavaju......a zrazu na izbe sa zobudim :-)) takze pohoda :-) este mi teta na predoperacnom hovori, ze "vy ste na operacie ako stvorena" :D - tym chcela povedat akoze som fit - co som sa velmi tesila :-)
blbe bolo, ze ked ma rezali prvy raz, tak som bola na infuzkach potom atd, cela taka slaba, a stale som lezala, tak som asi tyzden mala zavrate vzdy ked som sa sla postavit ze idem na wc alebo co.. taka slaba celkovo. ale to sa dalo do poriadku. druhy raz uplne bez problemu tiez. neboj oni vedia co sa patri, neriskovali by ;)

Logiata

Neviem prečo sa dopredu stresuješ. Škodíš si tým len sama sebe.
Ja som bola na 7 operáciách a pohoda. Ako mala som rešpekt, ale určite som sa nestresovala dopredu neviem koľko. Jedna operácia trvala 6 a pol hodiny, keď som sa prebrala, bolo mi len trochu zle.

martinka54

ahoj tanicka,
zalezi to ako ti namiesaju tie lieciky a ako ti sadnu. ja ti poviem z vlastnej skusenosti: 1. bola som uspata cez 3 a pol hodiny a zobudila som sa ako cerstvo vyspinkana, v dobrej nalade, dobry pocit
2. uspata skoro 2 hodiny, triaska, vracala som, museli ma zohrievat, nevedela som sa spamatat skoro tyzden

a kde ta budu uspavat?? mna prvy krat uspavali v sukromnej klinike a to bola parada a druhy krat v statnej nemocnici a to bol otras. a to ti poviem, ze prvykrat som sa hrozne bala a druhykrat som isla s usmevom, ze to nic nie je :-(

Dada.

To je v pohode :-)) ja som bola už dva krat v narkoze a mam 27 rokov. A onedlho idem tretí krat a vôbec sa nebojim pretože ma pekne ešte na operačke zobudili a potom previezli na izbu a bola som ako vyspata okrem toho že mi bolo asi 10 minut zle tak uplne v pohode. Neboj :-))

anjelik9

ja ti poviem tak že ja ked som došla zo slepákom do nemocnice a povedali mi že ma idu operovať tak jedina moja otazka bola že "bude to bolet" :DDD ale tak to som bola ešte na zakladke a nejak som neuvažovala nad tým že ma budu uspavať len si pamatam že sestrička povedala že mám napočítať do desať a že zaspim desať už bolo a ja hore ale potom som zachvílku zaspala a ked som sa zobudila som bola strašne smadna a mi nechceli dať piť a sestrička mala dve hlavy :DDD ale inak v poho :) neboj to zvladnes podla mna sa viac bojiš tej operacie teda toho čo ti budu konkretne robiť než tej narkozy ;)