neviem,čo robiť - svadba

Príspevok v téme: neviem,čo robiť - svadba
smutná0123

Dobrý deň. Potrebovala by som jednu radu. Asi sa to nikomu nestalo len mne. Mám pred svadbou, v júli si beriem môjho priateľa. Chodíme spolu cca vyše dvoch rokov, už máme svoje roky, tak sme sa rozhodli zobrať a založiť si rodinu. Nemáme za čím čakať. Lenže všetko by bol oki, len teraz skoro pred svadbou sa priateľ veľmi zmenil. Hovorí mi také veci, čo som od neho celé dva roky nepočula. Doteraz bolo všetko v poriadku, od kedy sme si všetko na svadbu zariadili, sálu, hudbu, obrúčky...atď tak sa zmenil. Neviem, čo robiť. Či si ho mám vziať, či nie??? Hovorí mi, že keď sa zoberieme všetko bude po ňom, budem variť po ňom (takto nehovoril nikdy). Bojím sa svadby. Neviem, čo robiť? Keby som teraz zrušila svadbu, tak by som vyšla ja a dokonca aj on na smiech. Všetci vedia, že sa ideme brať. Mala by som šťastná a veselá, ale miesto toho som smutná a neistá. Aké máte skúsenosti s týmto? Už sa také niečo stalo vo vašom okolí? Lebo mám pocit, že som jediná na svete, všetci pred svadbou prežívajú šťastné obdobie. Ďakujem. smutná:(

alexis swan

no vidis soffa ale kazdy je iny, kazdy ma ine vztahy s ludmi aj v rodine... neposudzuj podla seba..oni to maju proste inak, to neznamena ze to je chore alebo divne..alebo neviem co. ano iba si si napisal svoj nazor, super.

soffa

alexis nikto sa tu nevysmieva,aspon ja nie.ja len nechapem..ak s niekym riesis svatbu...musis mu doverovat,su veci ktore su len medzi nimi,nemusi vediet o tom cela rodina!ved dovera a komunikacia vo vztahu je najdolezitejsia.nemyslela som to v zlom.l.ja som len napisala,ze keby takto riesil moj priatel problem s jeho rodicmi a nie so mnou tak uz by mojim priatelom nebol.asi tak.

elsa5.5

to je dobre že má dobrý vzťah s rodičmi,ale aby mal dobrý vzťah aj s tebou a vedel sa o všetkom porozprávať lebo bývať v jednom byte budete vy dvaja...,nikto ťa nekritizuje,ale snad nebudete pri každej hádke alebo nedorozumení bežať za rodičmi....,alebo sa rodičia neustále miešať do vašich záležitostí

smutná0123

Aby tom to objasnila, moji rodičia išli si to s ním vydiskutovať, pretože im sa niektoré veci nepáčili a chceli to poriešiť. Asi tak.
A čo sa týka toho tak on si s nimi rozumie a nebral to tak, že ja som sa na neho sťažovala, že mami...ocko...to vôbec, bral to úplne normálne. A nič sa mi nesťažoval.

alexis swan

mnyslim ze je to zdravy vztah, normalny, taky aky ma byt, ked si ludia doveruju. rodina je zaklad vsetkeho.
nemusite hned kritizovat. a nemas zaco smutna :)

alexis swan

ženy!!! ved citajte pozorne!!
jej priatel nema dobry vztah s rodicmi, nerozumie si s nimi a jej rodicov vnima ako oporu a dobrych radcov...nemozete vediet aky vztah maju.. a hned sa tu z toho vysmievate a neviem co vsetko..fakt trapne, ved sa skuste trochu vzit do situacie.
ja si to viem dost dobre predstavit. tiez nemam bohvie aky vztah s otcom ... vlastne ziadny.. a priatelovi rodicia su mi akymsi vzorom (nie vo vsetkom, ale niecom proste, tym ako ziju, aki su sudrzni a tak).. takze viem ake to je nemat dobre zazemie. urcite je jej priatel rad ze ma niekoho ako su jej rodicia. myslim ze to uz je iny vztah ako len ,,svokrovci"...

BBella

Soffa, aj mne to pride kus divne. "mamiiii ocko????neviem si rady s muzom, lebo mu asi preskakuje z tej pripravy na svadbu"...fuuuuuuuha....nemam tak blizko k svadbe ako "smutna" ale ja svojich rodicov do mojho vztahu vobec netaham, ich zaujima aky je ku mne, ci ja som stastna a to je tak asi vsetko, ostatne???moze im to byt ukradnute. Ja s nim budem zit, nie oni. Uz nie jedna kamoska sa mi stazovala a lutovala ze rodicov zatiahla do vztahu ...a pri rozchode to aj tak divne vyzeralo.

soffa

citam dobre...?rodicia si to s nim vydiskutovali???no to je hrozne.ak by moj partner sa stazoval rodicom na mna a oni to riesili za neho(mozno on ani o tom nevie ze sa tak sprava) tak by partner u mna na cisto skoncil!!!!mali ste si to vydiskutovat sami.nemozu sa predsa rodicia starat do tvojho vztahu...no je to sice vasa vec,ale takto sa to rozhodne neriesi!

smutná0123

alexis swan potešila si ma, konečne niečo pozitívne:))) Tvoju radu si zoberiem k srdcu. Keď niečo povie, zasmejem sa, a bude dobre. S humorom ide všetko ľahšie. ĎAKUJEM.

Ešte niečo, neviem, či som rozhodnutá dobre, alebo zle, ale skúsiť to aj TAK CHCEM.

alexis swan

ja ti drzim palce :)
pretoze kazdy je inak formovany. kazdy ma nejake rany z detstva a nikto nevyrastal v dokonalej rodine ci inom prostredi. vsetko na nas vplyva a to nas robi takymi aki sme. on mal dirigujuceho otca, urcite mu to vadilo ale neuvedomil si mozno ze sa z neho stava presne to iste :) to sa stava vela ludom. preto je dolezita komunikacia, on urcite vie ze to nie je spravne chovanie. vztah je o tom ze sa snazime pochopit toho druheho, o tolerancii, porozumeni, a snahe! obete! .. ak sa obaja budete snazit tak preco by to nevyslo :) ste uz dospeli, viete co chcete, viete ako to ma vyzerat...
vsetko ide lepsie s humorom :) ak zas zacne byt direktivny tak sa skus len usmiat, povedat nieco vtipne na to a zasmejte sa na tom spolu.
ak sa mate naozaj velmi radi tak vam to vyjde :) a ja vam drzim palce. vela stastia!