rozpadnuté priateľstvo

Príspevok v téme: rozpadnuté priateľstvo
paupau

čauko.. chodím sem každý den - možno aj preto že sa v práci nudím.. a sem -tam tu nájdem pár dobrých rád, sem tam sa podelím so svojou skúsenosťou samozrejme natrafím aj na vypatlancov čo nemajú čo robiť a len podpichujú a kritizujú, rozhodla som sa že sa podelím s vami o tému ktorá sa v živote prilietla určite nejednému človeku a síce - rozpad priateľstva ..

mala som kamošku, skvelú moju krvnú skupinu heslo bolo - celý život párty -a tak to aj prebiehalo. ironia bola ze sme sa poznali cca 1 rok a aj ten nam stačil na to aby sme si tak dokonale sadli, rozhodli sme sa že spoločne odídeme bývať do iného mesta, nájdeme si job vezmeme podnájom a bude nám super. až sa do toho jedného dna priplietol CHLAP ! klasika ! A priplietol sa mne, zamilovala som sa na prvý pohlad, ja do neho on do mna. no kamaratstvo s nou zrazu nabralo iný spád, začali hádky, vyčítavé pohľady, naprieky, ohováranie. Viem - ziarlivosť, ale snažila som sa robiť všetko všetko preto aby bola spokojná aby sa necítila zle. no neustúpčivosť a tvrdohlavosť ma prinútila odsťahovať sa. Ja k priateľovi, ona spať domov. S triezvou hlavou som jej po pár týzdnoch napísala ze napriek vsetkemu dufam, ze budeme opat kamosky. odpoved bola jasná - NIE. a teraz preslo asi pol rok, hladame k sebe opat cestu. Stale zijem s priatelom a som stastná no chýba mi moja spriaznená duša a cítim že aj ja chýbam jej.. máme stretnúť onedlho.. som plná očákavaní aké to bude.........
čo vy? stratili ste priatela?

paupau

tu nejde až tak o to že chlap rozdelil priateľstvo. pointou je skôr to, ako to bude zas ked sa stretneme. či dokážeme byť opať rovnaké ako pred tym..

doubledog

chlap vzdy rozdeli zenske priatelstvo, to je normalne, ved zeny nedokazu byt priatelky, akurat tak mozno chodia spolu na party.