Fixka na pery - vyskušali ste?

weruss

Ja som si ju kúpila aby som ju mala na dovolenke ,že vydrží dlho a poviem Vám, veľké sklamanie, presne ako píšu baby , natrela som v predajni na ruku tak super pekne to bolo vyrazné a doma som skusila na pery a absolutne slabe ledva to bolo vidieť a nevydrzalo to nič .. hrôza za 10 € . Mala som tú od GOSH

fixka

Včera som vyskúšala tú reklamovanú fixku a nič moc. Fakt ako obyčajná fixka, nedá sa to dobre rozotrieť, fakt len prstom a vôbec to nedrží na perách. Hrôza za 10 eur. Používam tiež rúz v krabičkách a je výborný. Fixku vôbec neodporúčam.A s dlhotrvacnosťou to určite nemá nič spoločné.

Petuska004

Dneska som tú \"fixku\" vyskúšala...a je fakt super!!! vôbec sa nenanáša ťažko ako bolo vyššie spomenuté a kus si ju musíte aj prstom rozotrieť. Dávala som si ju hneď ráno, od vtedy som jedla a aj pila..a stále mi to drží akoby som si to práve natrela...je to fakt super a krásne zvýrazňuje pery. U nás v BB stojí 10 €.

fidorka,

opravujem sa : myslela som, že to vydrž málo, som myslela, že sa to určite hneď vyminie.

ja používam od max faktor lipfinity ten dlhotrvajúci rúž tekutý a na to ide balzam...predávajú to v tých krabičkách...som spokojná, super je to aj to vydrží na perách dlho, len sa to hned minie..a stoojí to 20 eur.

fidorka,

dnes som ju mala možnosť vyskúšať. je to o ničom..vôbec to nevedelo natrieť ústa ako rúž..akoby ste fakt úplne normálnou fixkou išli pery natierať. na ruke to išlo super vyskúšať, no na pery to vôbec nechytalo dobre...a určite to vydrží len chvílku, nie tak dlho ako rúž...nie som spokojná...19,90 to stálo..čaute

fidorka,

tak v 101 drog. ju nemajú ešte..v dm-ke ju majú objednanú a vedúca ju videla a vraj je to niečo nové a zaujímavé.