Prvý, druhý... sex otázky

Príspevok v téme: Prvý, druhý... sex otázky
punc

S priateľkou sme pred pár dňami mali prvý sex. Ona i ja sme predtým sex ešte nemali. Zo začiatku ju to dosť bolelo ale len chvíľu, čo si myslím je normálne ale nešla žiadna krv. Krv jej trochu tiekla až po pohlavnom styku keď šla na WC ale len trochu. Asi o 4-5 dní sme sa milovali opäť ale znovu ju to zo začiatku bolelo a šlo veľa krvi. Prečo šla krv po druhý krát? Koľko asi trvá,koľko krát sa asi musíme milovať aby ona už necítila bolesť? A teraz zo začiatku to máme obmezdiť alebo tak často to robiť ako chceme?
Ďakujem za odpovede

GA

skúste pred sexom aspoň 20 minútovú predohru a uvidíš že to bude lepšie a netreba vám ani žiadne lubrikanty, ktoré ti odporúča Janek, lebo ten vie o to asi toľko ako pes o hviezdach :D ... a hlavne opatrne netreba sa plašiť a pomaličky a s citom vnímať partnerku :) a rozprávajte sa o sexe to je základ :))

punc

Sme sa milovali už asi 5 krát a vždy ju to trošku bolelo, ale vždy menej už ale krv šla stále. Je to v poriadku? A teraz dostala priateĽka svoje dni, a že sa to začalo veľmi bolestivo. že ju to nebolieva až tak vždy. Je to všetko v poriadku tak a prestaneto?

jahodka123

Treba skúšať a hlavne s citom a opatrne. Blana sa nemusí pretrhnúť ani na prvý a ani na druhý krát. Ale vám sa to na ten druhý asi podarilo :) Ja som mala sex asi 5-7 krát a ešte mi doktor povedal, že tam tu blanu stále mam :) A pritom ma nič nebolelo.. Kedy sa uplne uvolnila, ani neviem. Krv išla prvý krat len tak že dve kvapky a nebolelo nič. TRPEZLIVOSŤ a lubrikant doporučujem