ako ho osloviť

Príspevok v téme: ako ho osloviť
lucka908

Cawte. Začnem týmto pred rokom a pol sme sli vonka väčšia partia. prisli tam nový chalani a baby tak sme sa dali do reci. Jeden chalan chodil dva roky s babou, ale tá mu povedala že chce pauzu. Tak sme sa dali do reči spomínal, že este stále lubi tu babu, ale že už asi nebudu spolu. Pricom pekn pozeral na mna, pácila som sa mu podla mna lebo aj povedal kamarátovi predo mnou, že som pekná a tak sa pýtal na mna vek a tak. Od vtedý sme sa nevideli. Tá baba co s nim chodila sa dala dokopy s jeho najlepsim kamarátom aon je od vtedy sám. Stretávam ho sem tam na inom sídlisku len neviem ako ho mám oslovit. Staci ked zacnem ahoj? :) nebude to divne, neviem ci si pamata na mna vtedy.

lucka908

No dakujem za radu asi to výskusam :) ved mi to hlavu neotrhne
ale tak on nie ten chalan beha vonku s kamarátmi a je tam aj tá baba co sa pri nom cukrikuje s jeho najlep. kamosom
A takýto može být málokto ked vidi najlepsieho kamaráta s babou s ktorou chodil. Už ju asi nelubi teda má ju rád ale už ako kamarátku.
Neviem výskusam to oslovenie aspon :) teda pozdrav a ak sa spýta ci sa poznáme tak poviem že to si asi nepamatas :) a uvidim ako :)
Aj nik viem na nete aj fb ale nechcem zacinat takto cez net radsej ho oslovim ak nedostanem tremu :) dakedy zvýknem

slobodnaa

nijako! Poradím ti jednu z mojích múdrostí-Nikdy sa nezamiluj do muža, ktorý už miluje nejakú ženu. Staneš sa iba náhradou a nakoniec ti ostanú oči pre plač. On si na tebe vylieči svoje komplexy, pozdvihne svoje ego a nakoniec ťa odhodí ako bezcennú handru, použitú a pre neho absolútne bezcennú.

Adenka31

"ahoj" je úplne ideálne a univerzálne, ak si ťa pamätá tak ťa odzdraví, pristaví sa, hodíte reč atď., keď nie, tak prejde okolo a bude doma rozmýšľať, kto si mohla byť :) Nič horšie sa stať nemôže :) A ešte vždy je tu možnosť že si spomenie ;)

lucka908

Azasa mi nik neporadí :D ako vždý na internete nie len na živo ale aj virtuálna ma tu ludia prekracuju ako prekážku :)
dačo výhutam už aj sama