moje kilá navyše zmiznu!

smajliQa

ja to poznam.. 300 gramov so mnou dokazalo urobit divy.. ak som mala o 300 menej, mala som supis den.. ak o 300 viacej, bol urevany, unervakany.. hrozny...

moja rada- prestan sa vazit!!!!!!!

silvus28

alexandraaa: áno, dá sa to, ja som sa dostala z bulímie, keď sa mi zlomil predný zub, mala som to z toho vracania, ako kyselina pôsobila na zuby...tak som sa zľakla, že prídem o všetky zuby, že som s tým sekla úplne...a odvtedy som nevracala ani raz.-)

Sue..

alexandra,nie si nenasytne prasa ale ak si cely den nic normalne nejedla tak sa necuduj, ze teraz ladujes bebe keksy...

BubbleKate

Preboha sa do nej toľko nenavážajte..:/ ja to mám úplne to isté až nato že ja som pribrala...moja najnižšia váha bola 43 kg...bola som nehorázne šťastná že som to dosiahla...no potom sa čosi zmenilo a ja som pribrala na 47..:/ a teraz chcem zase svoju váhu nas5 ...pretože mi to chýba...teraz sa trápim že ako sa znova na tú váhu dostať..ani nie dostať ako vyhladovať..:/ :/..aj ked viem čo sa stane ked budem mať tých 43 kg ako predtým..že budem stále unavená sotva sa hýbať,nebudem vládať nič spraviť...ale proste mám také myslenie že si neuvedomujem že môžem aj zomrieť,ale hlavne že budem mať tých 43 kg..:/ alexandraaa úplne ťa chápem,ale nejak sa z toho treba dostať,viem nejde to ani mne to nejde už veľmi dlho,a aj ked sa pokúsim tak som zase tam kde som bola,je to ťažké...a rozhodnúť sa medzi tým či chcem byť zdravá s pár kilami navyše,alebo byť chorá a vážiť svoju vysnenú váhu je v našom prípade dosť zložité..a skoro nemožné :/ ..

sway.

To naozaj nemas v zivote dolezitejsie ciele ako byt chuda a mlandrava z nejedenia? Ved zacni robit nejaky sport,ktory ta bude bavit.Dosahuj v nom vysledky a postava bude super.

jajka001_

skus verit tomu, ze je pekne to, co je zdrave. ze ak budes zdravo jest a zdravo zit, tak to telo bude vyzerat tak , ako ma. ze tvoja krasa nespociva v tom, kolko ti ukazuje rucicka na vahe alebo ake mas miery podla centimetra.