Len tak

Príspevok v téme: Len tak
Peto,

Mam 24 rokov, nedokazem sexovat, drogovat, hresit, klamat, kradnut, ani muchu nezabijem, pred dievcatami sa skoro od strachu poskladam, pri pokute od policajtov sa podakujem ze je to najlepsie co sa mi mohlo pri vysokej rychlosti stat. Kamarati maju deti, vedia sa pobit, opit, ja nie, ja si nakupim ovocia, zeleniny, idem so psom, v praci presedim aj 16 hodin, len aby bolo dobre. Co mi je?

george303

Robis chybu za chybou ... V roku 2012 su uspesny iba ty ktori su vypocitavy a sebecky... Smutne ale pravdive ...

Peto,

Tak po pol roku musim priznat ze sa nic nezmenilo. Stale som mimo spolocnosti. Ked sa ludia niekde bavia tak pri mne zmenia temu a bavia sa slusne. Pripadam si ako uplny debil. Aj ked si najdem slusne dievca tak jej to vadi

veves

nie pre kazdeho je zmyslom zivota dieta a zena. takze ked sa ostatni o tom bavia je pravda ze je to nahovno furt to pocuvat ale nemoze byt 6 miliard ludi predsa rovnakych. mototuristika akoze harleyak?:) sadni teda na masinu alebo do auta ci co to mas a hybaj na cesty. minulost mas vysporiadanu, aj otec ma pravo byt stastny, teraz si to pochopil, mozno ti pomoze spytat sa na to otca poprip. ospravedlnit sa (ak este zije. ak nie tak hold snad pocuje a najdes v dusi pokoj, skus ist za nim na hrob).
inac raz som videla taky film kedysi davno, neviem ci tam nehrala bullock, ale proste slusniak, z dobrej rodiny, VS, praca, poriadok, gentleman a pod.a proste niekam cestovali nahodou a niaka nehoda sa stala no jednoducho ostali na dlhu dobu odkazani na seba a ta holka ho stihla do takych malerov dostat, taka zivocisna bola ze po dlhych rokoch zase pocitil tu dravu radost zo zivota, mocil zo strechy, kradol cukriky, sexoval s dvoma naraz, ukradol kona, ten ho povlacil s nohou v remeni cez pole, proste prisiel domov iny clovek.
takze to chce niaku trafenu zensku a hollywood:) vela stastia

Peto,

Konicek mam, spapal mi vsetky peniaze od kedy zarabam, mototuristika. Skoro nic mi nerozprava slovo manzelka, rodina, v praci sa bavia o sexe, detoch a ja len usta otvaram ze co to je??? V mojom veku si to uz kazdy planuje. Sestra raz davnejsie povedala ze som rozmaznane decko, no asi som este s toho nevyrastol.
Inac, dakujem vam za odpovede, vazim si to.

Bianca1236

ahoj peto, neviem ci ti moj nazor pomoze, ale podla mna si taky zdeptany z odchodu tvojej mamy. take nieco cloveka zasiahne, a aj ked sa hovori ze clovek ma pravo na dalsiu lasku...ono ja by som to videla vzdy ako neveru voci matke keby si otec niekoho nasiel po jej smrti. mozes si nahovarat kolko chces ze si mu to odpustil, to sa proste nema. a mozno aj tvoj otec preziva zial inak, urcite je aj jemu niekedy smutno, ale uziva si zivot dalej. a podla mna by sa mal niekedy zastavit a vsimnut si aj teba, ci tym trpis, alebo ako to vnimas. mali by ste sa viac o tom rozpravat, mozno ti to pomoze. horsie to snad uz nebude. hlavne si skus najst nieco co ta bavi, ci uz struhanie varesiek alebo zacni nejaky sport alebo zacni cvicit psov ked ich mas rad, proste nieco co ta naplni endorfinmi. drzim ti palce aby si bol stastnejsi :)

H2O

smutna6, prosim ťa :) každy zdravy chlap s normalnou hladinou testosteronu a krvneho tlaku rannu erekciu ma a je to u nas takym indikatorom zdravotneho stavu, hlavne sexualneho. Netvrdim, že je skvele ak ma niekto extremne vysoku hladinu testosteronu a nezaspi bez toho aby niekomu nerozbil hlavu a nevypil pol litra palenky, ale rovnako nie je dobre mať ju nizku - taky chlap može sice akceptovať svoju submisivitu, no ťažšie sa asi bude vyrovnavať so sprievodnym javom akym su depresie, ubytok svalovej hmoty, osteoporoza, oslabeny imunitny system či dokonca zmeny na prostate, jendoducho v biochemii je rovnako ako všade inde doležite jedno slovko - rovnovaha. A k tomu ostatnemu, mno čo ti ja budem vravieť, myslim, že kolegyňa ti to vysvetlila najlepšie.

smajliQa

smutna6

jasne, zaujimavy je takyto typ, musi to byt super chalan, ale zas, mat zadepokovaneho priatela, ktory ma nehodi na postel a nevezme si ma, ked ma na to chut, to tiez nie je ono...

smutna6

H2O

no zas ranna erekcia byva u dost mladych chlapcov ale nevadi :)) a co ked ma znizeny testosteron, vzdy lepsie ako byt nadrzany typicky chlap pri kazdej co okolo prejde :D vynimky su pre nas zeny zaujimavejsie ;) ver tomu... a ked on trpi depresiou na sex chut nema...kiez by si bol dost vnimavy a citlivejsi pochopit jeho situaciu aj ked je dost zranitelna osoba uznam..

H2O

Maš rannu erekciu? Predpokladam, že nie a tiež to, že maš zniženy testosteron nech už je pričinou čokoľvek. Každopadne si to nejak vyrieš, lebo ostaneš ako stary mladenec, poznam zopar takych plachych hanblivych dobrakov (hoci nie až take extremy, že ďakuju fizlom za pokuty) a maju poznavacie znamenie, že každa žena s nimi začala po čase zametať a podviedla ich s "poriadnym chlapom" a vlastne sa tym damam ani nečudujem, veď submisivita chlapa je proti prirode..