Vzpadávanie vlasov, ako to obmedziť?

Príspevok v téme: Vzpadávanie vlasov, ako to obmedziť?
KeyliLil

Dobrý deň všetkým. Chcela by som poradiť ohľadom mojich problémov s vlasmi. Mám dlhé nikdy nefarbené, nemelírované vlasy, ale poslednom čase badám, že mi dosť vypadávajú, čítala som, že to může byť zo stresu, ale ja naozaj nemám žiadny stres, aspoň o tom neviem, momentálne mám aj prázdniny, takže ma všetky každodenné povinnosti obchádzajú. Tiež nemám ani vlasy poškodené, nemám rozštiepené končeky. Naozaj neviem, z čoho to je. Ak náhodou viete, ako vypadávanie odmedziť, prosím poraďte. Neviem, či by pomohli nejaké lieky z lekárne, poprípade aké, alebo nejaké domáce recepty? Za každočkú radu budem vďačná. Ďakujem vopred. :)

bibi123

ak su dlhe, skus ich dat dobre podstrihnut, mozno su tazke a "nevladzu sa udrzat". neviem, cim to je, ale na prahu puberty(neviem, kolko mas rokov) som badala, ze nielen mne, ale aj sestre, kamaratkam, zacali velmi padat vlasy, moze to byt kvoli hormonalnym zmenam, aj genetikou-spytaj sa maminy, ocina, ci im v tom veku nezacali vypadavat vlasy. Moze to byt sekundarnym prejavom nejakeho ochorenia-zbadas aj podla toho, ci Ti priamoumerne vypadavaju aj chlpy(po oholeni napr. noh ich rastie menej a pod.).
ja mam celkom dobre skusenosti s ruzovym samponom od schwarzkopf, predavaju napr. v Tescu, je v takej krabicke ma nazoc Activ F anti hair care system

Maros75

Každý deň strácame okolo 100 vlasov. Viditeľnejšie je to samozrejme pri dlhých vlasoch, ktoré v tomto množstve vytvoria už poriadny chumáč, kým u krátkych vlasov si ani nevšimneme, ak spadnú na oblečenie a na zem.
www.zzz.sk