Veľkosť pŕs okolo 17

Príspevok v téme: Veľkosť pŕs okolo 17
Saška

nechápem, mám mesiac pred 17 narodeninami a prsia ani nie polky... je to neustále omielaná téma, ale mne sa zdá ŽE SOM JEDINA !
mama má prsia niečo medzi 3-4 ...vlastne celá generácia žien aj z otcovej aj z maminej strany majú veľmi veľké prsia - ale od začiatku puberty, preto mi príde blbé že ja ešte nič a mám 17, menštruáciu od nejakej 13-tky...+ nie som chudá, práveže tuk mám asi všade len nie na prsiach...ked som niekedy schuda koli chorobe alebo tak tak najma z toho NIC co tam mam :) nemám z toho nejké komplexy ale je trápne ze vsetky kamarátky okolo majú aspon čo dať do podprdy a ja chodím jak chlap...

wendy298

katka, ale nie vždy je to tak ako mala mama, v mojej rodine majú tiež všetky ženy dosť veľké prsia aj mamine narástli niekedy v 15-tich a ja mám 17 a nič! každý sme iný, vývin je individuálny.. fakt, len čakať.. lebo sú aj baby ktorým začnú v 19-20.

Katka87

No vsak sa spytaj mamy kedy jej narastli. Ak ma cela tvoja rodina velke, je pravdepodobne, ze aj tebe narastu. Ine by bolo, keby zeny z tvojej rodiny mali nulky, vtedy by si ani ty uz nemusela dufat.

wendy298

ja mám 16 rokov (za chvíľu 17) a som stále ÚPLNE rovná, takže nie si jediná, skús to nejako prežiť, ešte ti dorastú, aj ja dúfam :) po pôrode určite.. viem že je to ťažké, ja mám v triede samé také spolužiačky čo sa nimi môžu hrdiť a ja sa potom trápim že po mne sa nikto neobzrie.. v lete do plaviek? moc si netrúfam, nemám čo ukazovať... ale si zapamätajte: koľko ľudí, toľko chutí! a sú aj takí chlapci ktorým sa páčia malé.. tak nebojte držím vám aj sebe palce! :)

sydney

saska,nic sa neboj,ja som bola v 17tich jak zehliaca doska :D vtedy som mala krasnu stihlu postavu (teraz sa mi vsetko tuk uklada na bokoch a neviem sa ho ani cvicenim zbavit).dorastla som az kdesi v 21 rokoch. teraz mam 23,kosik 75C a dokonale mi to staci :)clovek rastie do 25,vela stastia :)

domcik

asi si počkam či sa niečo zmeni po porode o...a ked už ani potom nie tak ma asi porazi:D.. a ked budem nato mať tak už len plastika..tiež si chcem aspon o 5 rokov povedať že aha ake som ich mala male a dnes ich mam ako poriadna žena:D..jaj zavidim vam..:/

sibeti

domcik,toto so msi aj ja hovorila,ze preco ja,mladsia sestra mala vacsie ako ja a vsetky okolo,ale uz so mich dohnala a uz mam vacsie jak ony :)

Maya_chic

kasli na trojuholnikove plavky, kup si fajne vystuzene :)))

ale inak vela bab nosi trojuholniky, aj ked tam nic nemaju a nikto sa nad tým neppozastavuje, skor sa mi take hodia na chude stihle dievcata s malymi prsiami

domcik

tak aspon by som si chcela dať normalne trojholnikove plavkyy bez toho aby som sa nemusela hanbit...no možno to je aj tym že ked som mala tak 13 som strasne rapidne schudla..určite to nebolo zdrave no a odvtedy sa vobec nepohli..:/netusim ..viem že nesom jedina na svete ale tak kriste prečo ja:D

Maya_chic

bez podprsenky v lete? :D no neviem ci by ti pomoholo keby ze mas vacsie prsia, ja sa hanbim tak chodit, velmi vidno bradavky :)