Ako sa mám začať tešiť zo života

Príspevok v téme: Ako sa mám začať tešiť zo života
sabinaQWE

Potrebujem radu ..Každý den o to istom. Víkend čo víkend doma. Žiadna dovolenka,chata,nič. Zˇiadne plány...Isť s niekým von? Ano to lahké ,jasne, lenže s kým,ked moje kamošky trávia piatky,soboty,nedele so svojimi polovičkami. Viem , že doma si nikoho nenajdem,viem viem. Ale moj život ma vyslovene niekedy unavuje. Žiadna dynamika, len den podobny tomu včerajšiemu a podobný tomu zajtrajšiemu.
So mladaá,velmi velmi mladá aby som takto trávila svoj život.. Je mi z toho zle! :(

pastelkaa

nudny, v škole sú ľudia, ktorých nemusím, na brigáde tiež, takže ja mám ľudí plné zuby, tak som celkom rada aj sama. Zase svoju prácu zbožňujem aj keď aj tam pracujem s ľuďmi, ale máme veľmi pekné a zaujímavé vzťahy. Šport mám najradšej sama s mp3 v ušiach, na divadlo a spol. sa nájde vždy niekto, ak nie niekto z priateľov tak pozvem niekoho z rodiny a zároveň má ten človek aj výlet. A sem tam posedenie s priateľmi u niekoho, alebo u mňa, alebo vybehnutie s babami z práce niekam mi stačí..

nudny

pastelkaa a to vsetko robis sama? To nemas ani ziadnych kamaratov a kamaratky? A ked nemas ako je potom mozne ze ta to tak bavi? A ake mas zaujmy co ta bavi? Lebo mna skoro nic nezaujima.

pastelkaa

beskyd, inak neviem v akej spoločnosti sa pohybuješ, ale aj v tom meste sa dajú nájsť aj "normálni" ľudia a aj pekné miesta, len sa na to treba začať pozerať aj z iného uhľa :). (inak mám na to mesto veľmi podobný názor a nikdy som tu byť nechcela, ale niektorí obyvatelia ma veľmi milo prekvapili...)

pastelkaa

sabina, máš toľko možností....je len na tebe ako si život zariadiš.tak niekam cez víkend vypadni, hoci aj sama, alebo s niekým z rodiny. Mať voľný víkend, hneď viem ako by som ho využila. Ak ho nevieš využiť takto, tak sa vzdelávaj, alebo si nájdi nejakú zmysluplnú prácu. Ja utekám zo školy do práce, z práce na brigádu, a tak dokola, ale vždy si nájdem aj čas na vypnutie, na prechádzku do lesa, korčule, vypadnutie mimo mesta, čítanie knihy alebo tak podobne. Ako si to zariadiš, tak budeš mať. S týmto ti nikto neporadí..

beskyd

no a co, ja cez den utekam z jednej roboty do druhej, po vikendoch treba tiez vacsinou robit a jedine co mam je moznost z tejto sk*rvenej blavy obcas vypadnut (ale znova sa vratit dalsi den nazad...) alebo dat si vecer 2 piva pred spanim.. aki ludia? kde su tu ludia, co pekne sa da prezit to neviem tak ja, ako ani vela inych ludi ale stastie vacsiny spociva v tom, ze o tom nepremysla.

smajliQa

kazdy ma zivot taky, aky si ho sam urobi... akoze ked mas kamosky tak co riesis? jasne ze vecer a cez vikendy su so svojimi polovickami, ale cez tyzden predsa maju aj kus casu na teba, nie? a preco nenaplanujete chatu spolocne? aspon desat ludi? nikomu nebude vadit ze tam pojdes sama, ved zavolajte viac ludi, ktory nebudu mat polovicku, a mas o zabavu postarane..

ach vy si ten zivot len robite tazky... boze... tolko je na svete problemov a chorob, a vy sa chcete zabijat za to, ze sa doma nudite a neviete pohnut zadkom a vybehnut von.

naco je doba internetu a mobilov a podobne,? sak hodim na FB jednu blbu vetu, kto ide na kavu.. a je!//

nudny

a co take cez den robis? Lebo ked mas kamaratky to si na tom dost dobre. Staci sa im iba ozvat. Ja mam iba 17 r a mam iba jedneho kamarata, aj tomu som sa uz dlho neozval. A ani nemam doma co take robit.