Priatel verzus milenec

Príspevok v téme: Priatel verzus milenec
sibalka12

Ahoj. Píšem tu aby som videla názory iných ľudí na to čo momentálne riešim. Takže, mám 20 rokov a s priateľom sme spolu 4 roky. Bol vo všetkom moj 1. aj keď ja jeho nie. On ma 21. V poslednom čase sa so mnou deje čosi divne... Mam strašnú chuť na sex no nie len s nim. Proste s nejakým iným mužom. Zo starším mužom. Nechcem sa s ním rozisť proste ho milujem ale strašne ma to láka s iným mužom. Čo robiť?

titania

ahoj sibala

tak najprv sa pozri co by si tym dosiahla keby si mala styk s inym,starsim..?
preco ta to vlastne laka?nevies sa spravit pri terajsom priatelovi?
aky je sex s terajsim? je tam nejaka chybicka,kt. v tebe vyvolava nutkanie sa vyspat s inym? no a si si vedoma,ze by si to malacely ivot na svedomi-ze si sa vyspala s inym?napriek tomu ze mas krasny vztah?4ROCNY.

čerešňa

Je mi ľúto, ale neurobíš s tým nič. Na začiatku je vždy myšlienka a potom to už ide samo. Ak si slabšia osobnosť, je viac než pravdepodobné, že pri prvej vhodnej príležitosti podľahneš. Každého láka niečo zakázané, alebo je v tom aj zvedavosť typu, že ktovie aké je to s iným mužom. Máš len dve možnosti, zavrhnúť hneď tú predstavu a zmieriť sa s tým čo máš pri priateľovi a vážiť si to, alebo to skúsiť aj s iným, keďže prepokladám, že na 3ku, ktorú spomína Adam asi treba viac odvahy.

odpovedam

Obrat si to: ci ak by ti priatel povedal, ze ma chut na inu zenu a zvazuje, ze to vyskusa? Urcite by si ostala ako obarena.

Ak ti to tak chyba, tak sa s priatelom zahrajte na 2 cudzich ludi... povedze, ze tvoj priatel bude nejaky "starsi" ;-). Mozno to pomoze... ale nepodvadzaj ho.

AdamKrt

Milujes ho ? A to Ti nevadi, ze by si mu ublizila ? Keby on sa chcel vyspat s inou zenou ? Ked si taka hrdinka, tak sa s nim o to porozpravaj a navrhni mu nejaku - 3ku, 4ku, ci swingers a potom porozmyslaj o takom zazitku.

Kazdeho cloveka obcas napadnu rozne hluposti. Ale od toho mame rozum, ze vieme rozlisovat, co je dobre a co nie, co by druhemu ublizilo. Ked po tom tak tuzis, tak sa o tom porozpravajte a uvidis...