Dr. Tibor Krajc

Príspevok v téme: Dr. Tibor Krajc
honeybee154

ahojte,
chcela by som sa opytat ci niekto poznate tohto pana doktora.
pred mesiacom som si s nim mailovala ohladne operacie potenia dlani,vyzeralo to ze vsetko uz je dohodnute poslal mi prilohu kde bolo vsetko o operacii, vysetrenia ake si mam dat urobit u svojho lekara pred operaciou, uz len sestricka mi mala zavolat aby mi oznamila termin. Lenze presiel cely jul a nikto sa mi neozyva, dokonca som mu poslala este jeden mail pred nedavnom ale uz mi nan vobec neodpisal. Neviem teraz co mam robit, co si o tom myslite?

Mriki29

Mne písal dnes a zaslal mi mailom aj termín zákroku. Je pravda, že emailová komunikácia na začiatku bola rýchlejšia ale komunikuje, takže to nevzdávajte. Ja som písala v januári a dnes som dostala aprílovi termín. Nie 1.4. ;))

whatever

Ahoj ak mas stale zaujem o operaciu ohladom potenia ruk - slusne odporucanie ma Ustav lekarskej kozmetiky pri Drazdiaku v Bratislavskej Petrzalke.

Deaa

všetko ti hradí poisťovňa, strava, nocľah, operácia... ak máš všeobecnú zdravotnú alebo union, dôvera tento zákrok neprepláca ako som už písala včera
tiež som počula že za ubytovanie ale tak neviem či to je už schválené a nato sa môžeš opýtať ich v Hágoch keď sa spojíš s primárom

honeybee154

ozaj a za to ze si tam lezala si nic neplatila? akoze za hospitalizaciu? asi je to odveci otazka :) ale nikdy som nebola na nic operovana tak neviem ako to chodi v nemocniciach. Pytam sa hlavne preto ze minule volaco take vraveli v televiznych novinach, ze si za pobyt v nemocnici priplatime

Deaa

choď na stránku hagy.sk, v ľavo máš kontakty, nájdeš ich mail hagy@hagy.sk napíš im že sa chceš poinformovať ohľadom zákroku hrudnej sympatektómie z dôvodu potenia rúk a oni prepošlú tvoj mail primárovi

Deaa

najprv bol zdravotný brat, pýtal sa ma či som informovaná o tomto zákroku, niečo mi povysvetľoval, potom mi dal podpísať papier že súhlasím s operáciou, a potom prišiel doktor a to isté v podstate vysvetľoval že kde mi budú robiť rezy, že po zákroku sa ti bude ťažšie dýchať (kvôli tomu že ti vysajú vzduch z pľúc) a potom sestrička že nemám jesť, dostaneš také tesné pančuchy kt. si mám obliecť ráno o 6 pred zákrokom (to je kvôli krčovým žilám)a večer mi dala injekciu do brucha proti trombóze.
do Hágov som prišla 12.7, 13. ma operovali a 16. ráno som išla domov, každého pušťajú individuálne podľa toho ako sa hojíš, môžu ťa pustiť aj skôr ako mňa.
operácia netrvá dlho, to máš 20 až 30 minút na jednu stranu čiže dokopy 40 až hodina trvá zákrok. ale to ti povie doktor.

honeybee154

mladi doktori hmmm :D aspon si mala dake spestrenie, aj ste mali dake konzultacie pred operaciou? ako dlho si tam bola myslim v nemocnici celkovo...a ako dlho trvala operacia?

Deaa

s primárom som sa spojila asi v polovici júna, povymieňali sme si pár mailov a keď som zistila že mi to moja poisťovňa uhradí (dôvera neprepláca tento zákrok pretože ho berie ako estetickú chirurgiu, nie ako zdravotný problém) tak nie je o čom, pýtal sa kedy by som chcela ísť na operáciu, odpísala som že v prvej polovici júla by bolo najlepšie a dal mi termín 12.7 ktorý som mala odsúhlasiť a záväzne sme sa dohodli.
môj obvodný mi spravil krvné testy s ktorými som išla na interné vyšetrenie (samozrejme ak máš problém so srdcom tak ťa môže poslať ešte na kardiológiu, ja som nebola) na internom mi doktor dal papier že môžem byť operovaná a to bolo všetko. predoperačné vyšetrenia som si nemusela robiť pretože tie si spravia tam u nich. v podstate tam ideš deň pred zákrokom aby ti oni spravili predoperačné vyšetrenia (tam sa ťa len pýta na váhu, či berieš lieky, na nejaké ťažkosti) dajú ti nejaké info o zákroku a čo máš robiť pred zákrokom ako nejesť od 16:00 a tak.
na kompenzačné potenie ťa samozrejme upozornia, ale každý kto tam ide stým určíte ráta ale to kompenzačné potenie sa do roka vytratí keď si telo zvykne na zmenu. ja pociťujem že keď je vonku 30 stupňov tak sa mi viac potí chrbát ale to je v porovnaní čo bolo predtým nepodstatné.
Hágy som mala bližšie, ale hlavne preto som tam išla pretože u rodiny tam bol niekto a veľmi si chválil, sestričky skutočne veľmi milé, doktori tiež zlatí a hlavne fešáci (mladí, fešní doktori s modrými očami boli bonus =D) a si vo Vysokých Tatrách čiže vzduch čistý, prostredie úžasné ja som bola veľmi spokojná.

trošku som sa rozpísala, dúfam že aj dočítaš a pýtaj sa ak chceš vedieť, rada odpoviem