Dobry/a Gynekolog/icka v Bratislave?!

HenaZ

prosim poradte mi nejakeho dobreho gynekologa alebo gynekologicku..je mi v podstate jedno, v ktorej casti bratislavy bude mat ordinaciu..som uz zufala, kedze minuly rok som od mojho povodneho odisla a doteraz som si este nebola schopna najst nejakeho dobreho doktora..a ked som si aj nasla, tak uz nebral nove pacientky..prosim poradte!

mikalka21

Fergomaldinus

Viem si to predstaviť. Nie je nič lepšie ako keď od doktorov odchádzaš s tým, že je všetko v poriadku a že si zdravá. Tak sa s tebou teším. Aspoň už budeš mať aj na rok pokoj ;-) :-)

katinaa20

Ewka mohla si otravovat, nenahnevala by som sa. Ked ale spatne nad tym premyslam, tak si fakt vedela vsetky podstatne informacie:-) Presne raz do roka musime, co uz narobime. Inak to nejde. Ked chceme mat istotu, ze aj z tohto hladiska je vsetko v poriadku musime absolvovat toto vysetrenie

fergomaldinus

Mikalka21 o tom čase by som ti vedela rozprávať. Veď ani sa nenazdám, pozriem na hodiny a už idem aj domov. Fakt mi to veľmi rýchlo ide, ale to je len dobre, to sa nesťažujem:-) A to si nevieš predstaviť, aká som bola ja rada, že má doktor milly zobral a že mi povedal, že mám všetky výsledky v poriadku. Lebo predtým som mala problémy a tak som sa obávala, že sa mi znovu vrátia ale našťastie nie. Som od neho odchádzala celá šťastná:-):-)

ewinna

@katinaa20 ale tak ja som nechcela otravovat. Pekne som si pockala, pokial si napisala a keby si aj nenapisala, tak by som sa na to kaslala. Ved vsetko podstatne som od teba vedela. To si dobre napisala. To samotne vysetrenie nemam vobec v laske ale tak raz do roka musime prezit aj to

katinaa20

Ewka kludne si sa mi mala pripomenut. Mne sa dost casto stava ze zabudnem. Ale co mam znamych tak si na to uz pomaly zvykli a vsetko mi viac krat pripominaju. A uz sa snazim to napravovat ale nejde mi to moc:/ Ano, ano. Aspon jeden doktor u ktoreho sa citime fajn aj ked samotne vysetrenie nie je najprijemnejsie

mikalka21

Fergomaldinus

O to je to lepšie, keď ťa práca ešte aj baví. Aspoň tam nechodíš s nechuťou a tak to má byť. Potom aj ten čas tam rýchlejšie ubehne. A teraz si ani nevieš predstaviť, ako si ma tvojou správou potešila. Som rada, že vyšetrenie u neho dopadlo fajn a že si aj ty rada:-) Presne, keď má človek zdravie, tak má všetko! A je to pravda!

ewinna

@katinaa20 jasne, to som vedela, ze je to takto. Nevadi ze si pozabudla, hlavna vec ze aspon teraz si mi dala vediet. Uz som chvilkami aj rozmyslala, ze sa ti pripomeniem ale zase nechcela som byt otravna. Vybavenost ma super a aj to ze vsetko ciste a sterilne. To sa aj mne paci. Som rada, ze citam od teba taketo veci:-)

fergomaldinus

Mikalka21 to máš pravdu, lebo niektorí ľudia si prácu nevedia nájsť a sú bez nej. Tiež si cením to, že vôbec nejakú mám aj keď ja mám rada svoju prácu. Baví ma to, čo robím:-) Idem ti ale napísať podstatnejšiu vec:-) Prehliadka dopadla na jednotku. Pán doktor je milý a aj jeho sestričky. Dobre som sa tam cítila a ešte keď mi povedal že som zdravá, tak som bola be happy:-) (ako sa hovorí):-)

mikalka21

Hej, hej bohužiaľ moja práca pozostáva z toho, že celý deň sedím za PC a pozerám sa do neho. Už sa to aj odzrkadľuje a to tak, že sa mi kazí zrak. Ale tak čo, keď nemáme na výber, som rada že nejakú robotu mám. Áno, to je pravda, on má dosť pacientok ale tak to rýchlo ubehne a ani sa nenazdáš a pôjdeš na vyšetrenie k nemu. Potom napíš, čo hovoríš a aké si mala pocity z neho, ok?