čierne bodky, salon košice alebo domáci recept

lenocka_8

Mima Už som ti poslala maila :) Noo jj na wande presne som to čítala ale neviem či sú tie recepty osvedčene :) tak som chcela vaše vlastné skúsenosti ale asi sa radšej obrátim na ten salon :)

Jankaaa no tak to je celkom v pohode cena

MImkaaaaaaaa

hmmm...skús si umývať nos vodou so sodou bikarbonou aj niekolkokrat denne...
kup si spesl pasiky na nos napr. v dmke...a taky salon poznam na furci (darg hrdinov) na krosnianskej. keby nieco ozvi sa mi na mail. (mima_horvathova@centrum.sk)

talentmania

A v Ba nikto nevie o takom salone?Tiez mam bodky na nose:))Potrebovala by som overeny salon kt.mate aj skusenosti.Dakujem:))

jankaaaaaaaaa

samozrejme ti ajprv odlicia tvar a dakedy aj naparuju, potom po cisteni pouziju stahujuce masky ci kremy a pod. nepojdes odtial s cervenou tvarou :D proste sa o teba postaraju

lenocka_8

oki a mohla by si mi povedať približne koľko také čistenie stojí? Lebo ešte ani raz som na takom nebola a nemám ani predstavu :)

jankaaaaaaaaa

mozes si najst na nete vseliake domace masky urcite su ucinne, lenze tomu kozmetickemu cisteniu sa nevyrovna nic. ked mas fakt necistu plet je vhodne tam chodit kazde dva tri tyzdne. len sa nedaj nahovorit na drahe "cistenie" pleti vseliakymi pristrojmi ako napr. ultrazvuk a podobne . pretoze to je uplne neucinne. nechaj si len hlbkovo vycistit plet vytlacanim, to je jediny a najucinnejsi sposob ako plet vycistit.
odporucam kozmeticke centrum v galerii