Teslove Platnicky

Príspevok v téme: Teslove Platnicky
pytajucisa

Zdravím vás,

na internete som objavil Teslove Platničky. Nechcem robiť reklamu, nájdete si ich na nete. Stručne, ide o platničky, ktoré údajne vynašiel Nikola Tesla. Fialová doštička vraj lieči všetky živé organizmy a uvádza ich do rovnováhy do niekoľkých sekúnd.

Chcem sa spýtať či niekto niečo takéto skúšal a či má s tým skúsenosti.
Prosím žiaden flame, že je to blbosť, aj keď o tom počujete prvý krát. Uvítam fakt len skúsenosti. Ďakujem.

Ricardo Ross

Ja mám fialovú platničku otestovanú nevedome - dala mi ju priateľka a nič mi o nej nepovedala...raz som sa padol v lese asi z 2m priamo nohou na kameň a pri mojich 100kg ma to dosť bolelo a domov som nedošiel po svojich, myslel som, že mám načatú stehenú kosť. Večer mi nalepila platničku na stehno a povedala,že ak bude treba, ráno ideme na pohotovosť. Ja som sa ráno zobudil, normálne som sa postavil a išiel na toaletu, pričom som úplne zabudol, že mi niečo bolo - keď mi ženská kričí, že či som OK a ja som na stehne nemal ani modrinu, a bolesť ustúpila o 95%. Odvtedy /3 roky/ mám platnu na krku cca trištvrte roka a nebol som raz vážne chorý. Takže urobte si obraz a názor každý, ale jedno viem isto - v lekárňach sú v predaji tzv.umŕtvováky + placebá, kt.sú iba na 2 veci a na chvíľu.
Nikola Tesla sa zaoberal zvyšovaním potenciálu ľudskej energie, takže niečo na tomto bude...zanechal tisíce patentov, je mŕtvy a niekto musí predsa tie patenty využiť v prospech nás všetkých...

malaanka

nájdi si na nete,je tam plno stránok o tom.Prečítala som si to a myslím si,že je to blbosť.Dávno sa dávali rôzne špirály na odbúranie geopatogénnych vln,podla mňa je to podobné.Je to ako veriť prútikárom.Nech sa každý rozhodne sám.

jankaaaaaaaaa

ak ti tu nejaku rekaciu pozitivnu napise, bude to najskor niekto, kto to predava a potrebuje zarobit a oblbnut ludi.
normalny a vzdelany clovek, ktory sa v tejto problematike mediciny vyzna, ti povie ze je to nezmysel a jediny ucinok to moze mat placebo.

pytajucisa

No ja neviem :D Som len zvedavý a možno nejaká seriózna odpoveď od človeka čo ich má, vyskúšal ich a napísal by že je to hovadina by ma presvedčila. Takto môžme len špekulovať. Nevravím že som presvedčený o tom, že to funguje, ale ani si nedovolím tvrdiť že to nefunguje :)

jankaaaaaaaaa

jezis, ako tomu mozes verit?? je to totalna blbost, za vela penazi, a ludia ktori to predavaju sa snazia zarabat na chorych hlupych ludoch. lebo take platnicky este nikomu nikdy nic nevyliecili.