Dovod na odchod?

Príspevok v téme: Dovod na odchod?
nestastnaN

dnes sa mi naskytol velmi "prijemny" pohlad ... otvorila som dvere na byte a z dveri sa mi naskytol krasny pohlad . partner si to nad laptopom robil sam /uprimne poviem, nevidim na tom nic zle, kludne by som si z toho urobila srandu a pridala sa/... no zasadny problem je v tom, ze mna odmieta, ze je unaveny atd., nespavame spolu casto. Mne uz sa o tom sniva, zijeme v jednej domacnosti, velakrat, resp. skoro stale iniciujem sex ja a teraz toto.. uz rozumiem preco ma odmieta a poviem vasm, citim sa ako posledna handra!!! Je to odporny pocit, ked zena tuzi po sexe a muz ju odmieta /podotykam keby som ho nemilovala, riesim si to po svojom, toto sa mi v zivote nestalo, nie som zruda aby ma niekto odmietal a musela som sa mu vnucovat/ - no pre lasku spravi clovek cokolvek! Ale zistenie, ze ma odmieta kvoli onanovaniu nad lesbami, sorry toto je aj na mna moc! Prosim skuste mi na to reagovat skor ako si vyplacem oci a buchnem dverami na byte....

jajka001_

rozisla by som sa s nim nie preto, ze si to robi, ale preto, ze sa mu musis vnucovat a on ta odmieta. aky zmysel ma taky vztah?

repa

nestastnaN - stále si nenapísala, PREČO ťa odmieta? Koľko má rokov, cez koľko postelí prešiel, uspokojovala si ho?

PS- že sa cítiš ako handra je pochopiteľné, avšak to je čisto tvoj "problém". Jeho cieľom určite nie je, aby si sa tak cítila. On má svoje problémy a na tie by si mala prísť a pochopiť ich.

User_37597

bubuuuuuu
nie v pohode.ja som to tak nebrala ze ma hadzes do jedneho vreca..len som sa snazila upozornit na to ze zdielam rovnaky nazor ako ty ;)

bubuuuuu****

bibisa :-) prepáč ak som ťa hodila do jedného vreca, myslela som to skôr tak že to tam písala väčšina a nie všetci. Samozrejme boli tam aj odpovede s takýmto názorom. Ja to píšem čisto z vlastnej skúsenosti a úprimne keď počujem to, že chalan odmieta babu a pri tom si to robí sám - je mi z toho zle. Už len pre to, že viem ako presne sa baba v takej chvíli cíti...

User_37597

no vidis a presne pre toto som ja napisala v tej teme ze nie neviem si to predstavit ze by som mala s takym muzom zit.a pozor to niesom ani nejak extra sexuchtiva len viem ze aj to patri do normalneho vztahu.

bubuuuuu****

v sekcii sex a sexuológia je anketa pre baby. Posledná otázka je, že či by si vydržala vo vzťahu, keď ťa partner nevie sexuálne uspokojiť. Mnohé baby písali, že asi áno, že sex nie je najdôležitejší vo vzťahu. Dovolím si tvrdiť, že baba čo napíše takúto reakciu má buď veľmi nízke libido alebo sa ešte v takom vzťahu neocitla. To ako opisuješ svoj problém mi takmer identicky pripomenulo môjho bývalého. Asi pochopíš prečo už bývalého. Rozchod bol veľmi ťažký. Kým som sa na to odhodlala mi to trvalo niekoľko mesiacov. No ani na okamih som neoľutovala, že som to urobila. Nechcem, ťa tu navádzať na to aby si sa s ním rozišla, ale mne to prinieslo iba nové možnosti, ten celý vzťah mi priniesol skúsenosti a teraz aspoň viem čo od vzťahu očakávam, alebo skôr sa mi troška zvýšili nároky na človeka, ktorý bude so mnou. Prajem pevné nervy pri rozhodovaní.

nestastnaN

Dakujem za vas zaujem pomoct mi, odmietanie trva od zaciatku vztahu, nie je jednoducho vraj typ, ktory potrebuje mat sex stale ... bola som zvyknuta na iny sexualny zivot. Zijeme spolu cca.pol roka. Ja som sa nezmohla na slovo, on prisiel za mnou do izby, ospravedlnil sa mi a povedal, ze sa hanbi ako male decko. Tiez som mu adresovala, ze mna odmieta a takto to rovi?! Chore ... a jasne, nie je to prvykrat lebo ako dnes, tak uz velakrat sa ma pytal kedy pridem z prace. Dnes som mohla odist skor, stastna utekam domov, ze je uz aj on z prace a ked som otvorila dvere skoro som onemela ... ako pisem nizsie najma kvoli tomu, ze ja si musim sex vyprosovat a to je zvratene!

veves

pytaj si povolenie na sex s inymi muzmi. je to jednoduche a proste, sex patri k normalnym cinnostiam a aj ty mas svoje potreby. spytaj sa ci je ochotny ti ich pomoct uspokojit alebo si mas dane sposoby hladat inde.
laska nelaska, sex je sex:)

User_37597

MALO informacii...kedy sa zacalo odmietanie.ako ste dlho spolu kolko byvate a ako sa sprava k tebe mimo toho ze odmieta sex s tebou.

ja40

Vies,to,ze si ho nacapala dnes neznamena,ze si to robi oddnes. Robi to uz hodnu chvilu a vlastne prave preto si zachovaj chladnu hlavu,ak to dokazes. Otazky,ktore mas by ti mal vlastne zodpovedat on. Nenapisala si ako si zareagovala ked si ho zbadala a ako reagoval on co ta uvidel. Rozhovor medzi vami je dolezity,len ci je to vo vasich silach teraz,lebo on sa citi teraz ako male decko,ktoreho matka nacapala pri nejakom nepeknom cine a ty sa citis ako pises posledna handra a odmietana parnerka milujuceho muza. Zamyslite sa,kde nastal problem,kedy sa to zacalo a ci ste obaja urobili preto vsetko,aby ste sa v sexe neodcudzili.