Problemy s prostatou-porucha erekcie?

Príspevok v téme: Problemy s prostatou-porucha erekcie?
lubicaP

Dobry den, mam zhruba 4 mesiace vztah, poznali sme sa vsak uz pred dvomi rokmi. Problem je v sexualnej oblasti, co je pre mna osobne novinka...Priatel mi este pred tym povedal, ze ma problemy s prostatou, chodi aj k urologovi. Trapi ma nas sex. Nedokazem ho uspokojit oralne, vraj to dokazala jedina zena, inej sa to nepodarilo...Dost ma to trapi, pretoze sa mi to pri ziadnom muzovi este nestalo. Kazdy to mal rad, bavi to aj mna, tak ma to velmi mrzi. Suloz casto musime prerusit, lebo mu zoslabne erekcia a vtedy sa zase snazim "ustne", kym sa mu podari znova fungovat. Casto sa stane, ze sme spolu a cely den nic,skor moze rano, co ale pripisujem rannej erekcii a nie tuzbe po mne...Mozno mu krivdim, neviem. Ale doteraz som s nikym nic podobne nezazila. Sex bol mna potesenie, ale teraz skor drina. Moze to vsetko mat nieco spolocne s prostatou?

Matko13

Luciano takéto veci sa dávajú v porne a to by som asi neriskoval s takýmito vecami .. to už skôr tú viagru aj keď to pomôže skôr psychike než prostate :)

luciano

Existujú ešte tzv. intrakavernózne injekcie. Po ich aplikácií penis stvrdne ako kameň a trvá to asi hodinu.

Matko13

Ja si myslím že sa len nevie sústrediť na to .. možno má stres nejaké problémy v práci a podobne.. pochybujem že je to prostata :)

lubicaP

Ja mam tridsat on tridsatsest.Tak prvy sex so mnou to nebol :) Podnika, ale momentalne je vraj v pohode, nic prave neriesi. Ked mal stresy, ze nemal sex dlho a vobec mu nechybal. Vsetko chapem a chcem ho chapat, ved ani ja nie som stale zhava, ale obavam sa co bude dalej...