Psychiatria Pezinok

Príspevok v téme: Psychiatria Pezinok
cokoladka898

Zdravim Vas,

dnes som bola u psychiatricky a ta mi navrhla liecbu v pezinku. Trpim depresiami a v poslednom obdobi sa to rapidne zhorsilo.

Chcem sa opytat, ktori ste tam uz boli, ako to tam prebieha, aky je tam rezim, ako je to tam s terapiami, ci uz skupinove alebo individualne.

Este sa chcem opytat, ci si tam mozem doniest aj notebook s netom a ci budem moct pouzivat mobil.

Naco sa tam mam pripravit, ake aktivity sa tam robia a pod.

Dakujem za kazdu info.

Mario123

Dobrý deň,prosím Vás zoberte si Roberta Fica za pacienta.On si to zaslúži.
Takto začal aj Orban v maďarsku(paranoja) a dopadlo to veľmi zle.Verte mi,nezväličujem.

Katkaaa

Ahoj, chcela by som vedieť názor niektorých z vás, mám 26 rokov. Už som bola na psychiatrii veľa ráz,no chcem vedieť, že ked tam chcem ísť dobrovoľne(vždy to tak bolo,ale mala som pri tom čudný pocit,pocit viny), či je to normálne.Ďakujem.
Ako, moja základná diagnóza je vraj depresia a zmiešaná porucha osobnosti. Dlho mám problémy so spánkom a celkovo s fungovaním a vzťahmi.Totiž žiadne nemám a vadí mi to, mám úzkosti.

nikdy pezino

maximálne neprofesionálny prístup. Radi tam ľudí zobraných zo stanice,medzi ľudí s osobnými problémami. A p.Doktorky, ako si podľa titulu hovoria sa tvária, ako by zhltli všetku múdrosť sveta. Pritom o živote ešte nevedia nič. Ked som jej položila otázku, či sa tam nebude liečiť o 10 rokov práve ona, zostala úplne mimo. Nebudem ich menovať, aby to neúblížilo ich kariére, aj napriek tomu, žč som podala sťažnosť na úrad nad zdr.starostlivosťou. Dnes som úplne v pohode aj bez ich dehonestujúceho správania sa voči pacientovi. Miesto pomoci, ktorú som očakávala ma počas liečenia dostávali do väčšej a väčšej depresie. Dnes som v úplnom poriadku na základe pomoci svojej rodiny a súkromného psychiatra

tpch

Maros, ty evidentne nemas nijake skusenosti s psychiatrickym oddelenim :-D
To, co pise luciano, je vlastne este ta najlepsia verzia reality :-D
Maros, sa prebud, v psychiatrii funguje system-rychlo nastavit na lieky bez ohladu na neziaduce ucinky, samozrejme stlmit, aby mali zamestnanci aky-taky pokoj a pacient aby neotravoval a cim skor vyexpedovat domov. Dalsi predsa cakaju.
O nejakom podrobnejsom vysetrovani a nejakej cielenej terapii sa moze pacientom iba snivat.

luciano

Ale, Maroš bol som tam. V roku 2008 som bol vo Veľkom Záluží pri Nitre. Fakt je ten, že som tam vydržal len dva dni. Jednoducho som tie podmienky nezniesol.

luciano

Mne psychiatria pripomínala basu. Ten nezmyslený budíček už o 6:00 ráno, nezmyselné rozcvičky, o 22:00 nezmyslené autogénne tréningy, kedy z ampliónu na izbe revali povely, akože mám ťažké ruky a podobné drísty tá nekonečná strašná nuda, vyplňovaná nekonečným množstvom cigariet a nezmyselné rajóny. Povedal som si už nikdy viac...