Ako používať kokosový olej?

akinom291

AHOJTE kokosový olej používam ako zábal na vlasy dávam si ho raz za mesiac. dám ho na teplé miesto aby sa roztopil namočím si prsty a nanášam po celej dlžke vlasov potom prečešem s tenkým hrebenom aby sa dostal všade nedávam však velmi vela.Potom vlasy zabalím do alobalu.Nakoniec si dám este do igelitového sáčku aby sa mi čo najviac zohriali + sem tam fenujem. čím väčšie teplo tým lepšie sa zapije do vlasov a má lepší učinok:).. nechám pol hodinu niekedy aj hodinu potom dôkladne zmyjem šamponom aj dva krat! ked sa mi vlasy sušia tak si dávam na vlasy trochu olejčeku na vlasy čo bežne kupite v drogeriach prejdem po celej dlžke vlasov prečešem a konečný vysledok je super! vlasy su jemnejšie krajšie a krásne sa lesknu:)

B♥lea

ja som kokosovy olej pouzivala na plet kvoli tomu ze som ju mala strasne suchu,vselico som vyskusala ale len kokosovy olej mi pomohol:)

sgrpatr

na zivocisnom masielku je humusne to ze krava je najskor znasilnena, potom je jej odobrate vlastne teliatko (cim strasne trpia obaja) a potom je pripevnena na neludsky pristroj, ktory z nej taha mlieko a ked sa pristroj pokazi tak trpi hroznymi bolestami, ktore mozu koncit aj smrtou... naproti tomu za studena lisovane oleje na chlebe su velmi chutne, vyzivne a zdrave a nemusi to byt len kokosovy ale aj olivovy... mne napriklad velmi chuti jemne pikantny paprikovy

suns

tak tak, ten z dm je biely a stuhnuty, ale ked si ho naberiem na ruku, teplom tela sa zmeni na olej..
tiez si myslim, ze vsetky "masla" su humus.. to uz fakt radsej tento kokosovy olej :)