Clovek a peniaze, clovek-introvert a zivot

Príspevok v téme: Clovek a peniaze, clovek-introvert a zivot
X.juliana.X

1. blizky clovek mi ublizil slovami, ze som vraj strasne na peniaze. Vzhladom na to, ze ja osobne viem, aky postoj k peniazom zastavam, ma toto neskutocne zabolelo. Ako sa teda podla vas prejavuje clovek, ktoremu zalezi na peniazoch? Napiste co najviac moznosti, znakov takeho cloveka, ze sa porovnam.

2. Som introvert, priznavam, je mozne prezit plnohodnotny zivot aj napriek tomuto typu osobnosti? Pretoze ten isty blizky clovek mi povedal, ze budem mat tazky zivot, nebudem nicoho schopna, a pod. Mozem byt v zivote stastna aj ked som uzavreta osoba? (priatela mam uz zopar rokov). Bolo mi povedane, ze ja v zivote stastna nebudem.

viem, ze hladam odpovede tam, kde by som nemala. No potrebujem nezaujaty, objektivny nazor. ĎAKUJEM.

MajloSS

Inak koľko máte rokov? Ak máš možnosť odísť aj s priateľom tak to urob. Bude ti určite lepšie inak je pravdepodobne nepravdepodobné, že by sa tvoja situácia zmenila. Ja mám zasa nudný život a keby to malo takto pokračovať tak by som si to mohol hodiť. A mám toľko motivácie odísť až zabúdam na to, že som introvert čo je dobre :)

Maoam

mas moznost z toho prostredia odist??

to je jedina moznost ako zit svoj zivot a mat sa tak ako za tie dva mesiace

velmi ti to prajem

X.juliana.X

MajloSS - hm, ja nevravim, ze som mala onicom zivot tym, ze som introvert. Ak sa vykaslem na tych, co na mna kydaju s cielom ma ponizit, tak mam vcelku fajn zivot. Priatelov mam zopar, ale su to ludia, ktori mi nahradia 100"kamaratov/znamych" - proste mam od nich vsetko, co od priatelov potrebujem. pochopenie, podporu, pomoc, zabavu a pod. Sú to skvelí ludia a nevymenila by som ich ani za dvakrat tolko inych ludi "akoze kamaratov"... Mam skvelych aj starych rodicov, na ktorych sa mozem spolahnut v ramci rodiny(no vzhladom na ich vek, ich uz nechcem nijako zatazovat mojimi problemami)... Zdravie mam ako tak pevne, v skole sa mi dari, vsetko by bolo fajn, a bola by som stastna, keby matka a dalsí neprajnici boli aspon trosku lepsimi ludmi...
Ked som bola cez leto mimo domova na 2mesiace, to bol uplne iny zivot. Priatelia, moj priatel,ziadne starosti a mozem povedat ze som bola stastna. No prisla som domov a odvtedy prisaham nebol jeden tyzden kludny !! stale nieco - ci uz mama, alebo niekto iny. Som ako stlp, do ktoreho kazdy kope...

MajloSS

Ďakujem, akurát by bolo lepšie keby som tam išiel ešte s niekym. Predsa len by bolo lepšie platiť nájom a podobné veci napoly. Ale to budem riešiť až neskôr. Najprv musím zmaturovať :)

MajloSS

Pozri, ja mám 20 rokov a som introvert. Doteraz som mal fakt blbý život. Lebo introvert veľa kamarátov nemá... aspom u mňa to tak bolo. A teraz (ak zmaturujem) tak sa chystám len tak odísť pracovať do anglicka. Niektoré veci riešim radikálne a ako decko som toho moc na výber nemal. A zasa nechcem zarábať priemerným malý slovenský plat a živoriť tu. Som si povedal buď to víde v anglicku alebo už nikde. Tak uvidím, mám tam aj jednu rodinu ako som sa dozvedel takže by na začiatok pomohli s ubytovaním a pod. než si zarobím a nájdem niečo vlastné.

sweater

najlepsie sa uci bojovat proti realnym nepriatelom (ran na psychykkie v tvojom pripade), a tych ako pises mas dost, najvyssi cas zacat si stavat v hlave proti nim obranu