Usek: ovocie a zelenina

soffa

len nikdy usek zelenina a ovocie.robila som tam veducu a nikdy viac.skor tu pokladnu.rano preberanie tovaru,nato objednavka,potom prijatie tovaru,vykladanie tovaru,odpisy,cistota,a hlavne ta buzerujuca hygiena,ktora chodila raz tyzdenne.po 12 hod sichte si ruky ani necitis,hlavne cez sezonu kde musis este rozrezavat 16kilove dyne.no proste hroza a des.hovorim z vlastnej skusenosti.na pokladni mas hmotnu zodpovednost za peniaze,inak za nic..

minonka567

eva.m. - dakujem evka, je fajn, že máš osobnu skusenost, a čo si myslíš teda o tom nočnom vykladaní - ambient, na tých nápojoch, drogerii, muka cukre..?? alebo o pokladniach?? aký usek je ptm najlahší??

eva m.

keďže mám skusenosti s obchodom, nakolko som robila ekonomku v obchode, viem, že najťažší úsek je vzhladom k častému vykladaniu a kontrole kvality úsek pečiva a ov-zel. A pri ov-zel. sa riadne nadvíhaš ťažkých vecí, ako nakladanie bedničiek na palety a z palety, dokladanie..stále preberať a vyberať hnile veci s tak

minonka567

ahoj bibisa, ano o tesco, ja som si praveže mohla vybrat, že či chcem dennu smenu pokladne, usek ovocie a zelenina, ptm nejake robenie bagiet,alebo nočnu smenu vykladanie na drogerii, nápojoch, muka cukre atd..

User_37597

ak sa jedna o tesco tak to sa na tie pokladne dostanes tak ci tak.ak nie budes vykladat.len brigadnici nemozu ist na kasu.
vseobecne to neni nic narocne.zalezi len na tvojej sikovnosti.ja som kedysi tahala za sebou 2 metrove palety a to mam 155cm.a vsetko som vylozila bez problemov.