Unava

Príspevok v téme: Unava
unavenec

ahojte, moj problem je v tom ze som stale unavena. stale zivam,casto ma boli hlava, mam unavene oci, chce sa mi spat, bez ohladu na to ako dlho spim. ked chodievam spat o pol desiatej a vstanem o siedmej, tak som unavena rovnako ako ked idem spat o dvanastej. potom sa mi nic nechce, len konecne prist domov a zvalit sa do postele. chora sa necitim, chudokrvna nie som, krvny obraz mam dobry, ja neviem cim to je. zacalo to minuly rok niekedy vo februari. od toho casu som si zacala na sebe vsimat tuto neustalu unavu. je to hrozne. vie niekto nieco poradit? dakujem

Rebeka71

Podla mňa je to oslabená imunita, nedostatok vitamínov, čo nemusí, ale môže viesť neskôr k vážnejším ochoreniam. Žiaľ nikto nenačúva hlasom, tichým prosbám svojho tela. To, že si unavená už veľmi dlhú dobou na niečo poukazuje (niečoho nedostatok). Mala som rovnaký problém, ale zvysoka som na to kašlala, veď som ešte mladá:). Lenže časom prišli aj iné príznaky, nevoľnosť, ostré bolesti v žalúdku, a ostatné problémy okolo trávenia, konečný verdikt: REFLUX. Navštívila som veľa lekarov, špecialistov, ktorí ma obrali o veľa peňazí a povedali mi, že do konca života musim brať lieky, alebo mi odporúčajú operáciu, ktorej úspešnosť je tak 50 percent. Lieky prestali účinkovať a ja som mala každým dňom väčšie bolesti a problémy. Jedna známa mi poradila navštevu jednej slepej pani (reflexoložky), ktorá vie zistiť z piet, čo tvojmu organizmu chýba. SOM DOSŤ VEľKÁ REALISTKA, neverila som tomu, ale nemala som už iné východisko. Poradila mi vitamíny (viac druhov, flavin, a produkty na posilnenie imunity). Po 3 mesiacoch som jej zavolala, že sa nič nezmenilo a že ma oklamala, ale ona na to, že veď som vám poradila iba vitamíny, nečakajte zázrak za pár dní. Chorá ste bola viac rokov a teraz za pár dní chcete vyzdravieť?? Musíte si kúpiť dávku ešte aspoň na tri mesiace. Urobila som tak a HEURÉKA, moje problémy sú už minulosťou. nemám bolesti, moje tráviace problémy, reflux zmizli, môžem jesť, čo chcem, pleť mám krásnu, bez vyrážok. A to bolo treba pojesť iba pár vitamínov a posilniť si imunitu. Telo nepotrebuje lieky, iba mu chýba niečo, čo v súčasných potravinách, ovocí, zelenine atď. chýba:)))

unavenec

Majoneza, presne to som si myslela ze mi niekto poradi, lebo som sem zabudla dopisat ze som dost sportovo aktivna, chodim na hory, robim bouldering, plavam, bicyklujem, hravam squash korculujem a skusam kadejake ine aktivity, takze nedostatkom pohybu myslim ze to tiez nie je :) uz som to raz spominala doktorovi povedal ze je to nedostatok vitaminov tak som sa napchavala multivitaminmi a nic..

majoneza

jasne ;)

podme na vrchol hentoho kopca, pockam ta tu..

ked sa vratis, daj vediet, ci je to lepsie..

chyba tomu podla mna fyzicka aktivita...

a neplati rovica "cim viac spanku, tym lepsie" kazdy to ma ine, niekomu je lepsie spat 6 hodin, inemu 9.. (ale unavu by som nikdy neriesil tym, ze si pridam na spanku, lebo to urobi presne opak...)

no takmer 2 roky.. cas zacas riesit ;)

si obuta ?