Zrychlenie rastu vlasov

-Stanka-

Práve dnes je fáza, kedy sa dá strihať! Ja to tak robím každý mesiac a neskutočne rýchlo mi narástli vlasy, no nestrihám si ich tak radikálne len tak pol centimetra - robím to sama doma v kúpeľni, prameň po prameni stočím a je to a vlasy sú krásne . . . odporúčam

Mae

Ak chcete aby vám vlasy rýchlejšie narástli, nehovorím o 10 cm za mesiac, ale o hustote, a lesku. Tak si vlasy strihajte vo fázach lunárneho kalendára, teda vtedy, keď bude deň v znamení Leva.

Mne to poradila priateľka. Pred 5 mesiacmi som tak urobila. Podstrihla som si sama doma, 5 centimetrov z vlasov aby som ich oživila. Dnes mám vlasy možno tak + 10-15 cm. Nechala som ich odvtedy len tak, nefarbila som ich, a ani znovu nestrihala. Používam obyčajný šampón na mne určený typ a nič viac nepreháňam. A ono to fakt skutočne pomáha! Vlasy mám dlhé, nelámu sa mi, nepadajú, sú jemné a lesklé. Uyskúšajte, uvidíte.

Domča

ahojte včera som bola u kaderníčky a strihala ma tak poplecia tak ako ma ostrihala sa mi to vôbec nepáči :((( odstrihla mi asi 5 cm z vlasov prosim vas ako mi rychlejšie vlasy dorastu :))) (a ešte som si ich nikty nefarbila)

Maji

dost pomaha ked si ich das ostrihat. Zamysli sa kedy si bola na posledy u kadernicky, lebo mozes mat aj tazke vlasy. Staci iba nejaky centimeter.

Zaran

Mirči1234

Ak ti za ten polrok naozaj narástli vlasy len o nejaké 3 cm tak pravdepodobne budeš mať nedostatok nejakej látky(zinok,vápnik...)a na to dobré brať nejaké tabletky ako Revalid.Nechcem tu teraz robiť nijakú reklamu ale ja som ho užívala asi od novembra a na moje vlasy mal pozitívny vplyv.Či sa mi nejak zlepšila kvalita vlasov ti povedať neviem pretože ja som mala vždy husté vlasy ale určite mi začali rásť rýchlejšie aj ľudia v mojom okolí mi to hovoria.A čo sa týka šampónu ja ti odporúčam bud brezový Dixi alebo lopúchový od Luny aj ked neviem či je dobrý aj na farbené vlasy,ja som si vlasy nikdy nefarbila ale tieto šampóny podporujú rast vlasov.A samozrejme nesmie chýbať častá masáž vlasovej pokožky-najlepšie brezovou vodou.

susanna xD

cawes ja som mala podobny problem bola som aj u kozmeticky a ta mi povedala ze rast vlasov sa neda ovolivnit ze je proste dane a cely zivot rastu rovnakym tempom. samozrej v strobe je to uz menej ;) proste is davaj zastihavat konceky aby sa ti nelamali a vizualne ti budu rast viac

Jery_L51

skus običajnu brezovu vodu.. staji tak do 3 eur v drogerkach.. ked si budeš poctivo ju davat uvidiš ako to pomaha... ja ju použivam 2 mesiace a za 1.5 mesiaca od farbenia mam skoro 4 cm