Bolest pri sexe

Príspevok v téme: Bolest pri sexe
lenka222

Prosim, velmi prosim o akukolvek radu. Vzdy ked sa chceme s priatelom milovat ma to boli :( uz pri vchode do posvy citim taku paliacu bolest a neviem co s tym mam robit. Skusame to uz dost dlho a nic. Na prehliadke u gynekologicky som bola, povedala mi ze je vsetko v poriadku, ze tam nema co boliet, ze je to len v mojej hlave. Samotne vysetrenie bolo pre mna utrpenie :( Pytala som si od nej mast na znecitlivenie Mesocain ale ked si to dam tak to zacne stipat a neviem co mam robit. Priatel je uz velmi smutny, chodime spolu uz velmi dlho a ja sa kazdy den citim viac a viac ako neschopna zena. Prosim o akekolvek rady, mozno ste s tym niekto uz mal problem. Strach sa vo mne prehlbuje a ja sa bojim ze nikdy nebudem vediet spravit mojho priatela stastnym a ze nebudem mat ani deti. Prosim taktiez ak vie niekto o nejakom dobrom online sexuologovi, napiste mi kde mu mozem napisat. Musim sa z toho dostat, musim :(

lenka222

axbxc ano boli to aj ked to skusa prstami, boli okamihy kedy to tak velmi nebolelo, ale stale to citim. cim dalej tym viac ma to trapi a bojim sa ze to nikdy neprekonam.

axbxc

Keď ťa priateľ prstuje,tak ťa to tiež bolí,nech to robí veľmi jemne,nech sa tým uvoľníš a až potom skúste styk,všetko musí prebiehať za dostatočnej vlhkosti,alebo s použitím gélu,malo by to pomôcť.

lenka222

nie, neskusali sme nijake hracky, zatial teda nie. Myslis ze by to pomohlo? a nemyslim ze je problem v priatelovi, on je nezny a trpezlivy so mnou. prosim vas este o ine rady.velmi.

Majla5551

Skúšali ste nejaké hračky?? ako vybrátor atď tiež si mala aj pritom nejaký problém ak nie tak problém je v partnerovi.

lenka222

dakujem za vase rady, predohru mame vsetko a lubrikant ma tiez stipe a uz je aj vo mne strach :( robila mi vyter a vsetko bolo v poriadku. tak neviem a ano je to moj prvy partner takze sa este stale pokusam mat prvy sex. je to tazke a pritom svojho priatela velmi velmi lubim a tuzim po nom. viete mi este nieco poradit?

maruska123

robila ti stery a podobne, napr na chlamydie, ureoplazmy a mykoplazmy? tie len tak sonom ani inym vysetrenim nezisti, jedine labakom...tam moze byt problem