opticky vacsie oci

Príspevok v téme: opticky vacsie oci
vikkkis

prosim vedel by mi niekto poradit ako si opticky zvacsit oci? pojdem na ples a chcela by som si ich nejako zvyraznit. malovat sa budem sama. normalne nosim okuliare ktore mi ocka dostatocne zvyraznia :) ale na ples si ich brat nechcem. mam rovnu ofinu az po obocie. kam si mam naniest tiene a ci tmavsie alebo svetlejsie. isto su na to nejake vychytavky :)

za kazdu radu dakujem :)

vikkkis

a keď mám čierne šaty s fialovou mašličkou a takým lemom dole na sukni? to si mám nakombinovať nejako tú svetlú trblietavú a napr použiť na to stmavovanie nejaký odpovedajúci fialový odtieň? ja neviem, asi by som chcela mať trochu farebne zladené oči :)
ale ak to nie je nutné (to len ja mám takú uztkvelú predstavu :D) tak poraďte aké farby :)
inak ďakuejm fakt za rady :) vyskúšam si isto viacej variant aby to vo finále vyzeralo k svetu :)

ana955

A ešte by som poradila, nedávaj si čiernu ceruzku dovnútra oka na spodné viečko, lebo to zmenšuje oči. Tiež je dôležité upravené obočie, samozrejme nie príliš tenké ale ani ako Brežnev :D Na vrchné viečko si daj tekutú či gélovú linku, no nie veľmi hrubú.

xdanielax

ja by som sa nebala tmavych tienov. Prave take blede len s ciernou maskarou vyzeraju divne! Kazdopadne si pred tym skus viac variant.
Ja by som radila bledsi odtien dovnutra oka a postupne stmavovat smerom k vonkajsiemu kutiku. a vkusnu linku na oko, ktora zvyrazni riasy.

vikkkis

fakt svetlejsie? skor som myslela ze tmavsie... :-O
tak diky :)
umele mihalnice si isto nebudem davat :) svoje mam celkom pekne a dlhe.

jankaaaaaaaaa

urcite svetlejsie tienie, nejake trblietave, strieborne alebo zlate, velke mihalnice, najlepsie umele a nedavaj si vyraznu linku na spodne viecko