Kde sa dá zoznamovať/prosim radu chlapy aj baby

Príspevok v téme: Kde sa dá zoznamovať/prosim radu chlapy aj baby
tutuut 342

ahojte! ja by som sa chcela opytat ze podla vas kde sa da najlepsie zoznamovat. zatial som bola dost utiahnuta a nechcelo sa mi nikam hladala som partnera na nete ale márne pretoze bud islo len o sex alebo to bol podvod alebo podobne, no vzdala som sa tohto zivota a zacala som zit uplne iným systemom (nový lepší vzhľad, zdravšia strava, a pod.) akurát že nemám velmi priatelov a chcem si najst partnera na vztah. zial v okolí poznam uz kazdeho chlapa a rozhodla som sa ze nedaleko je väcsie nemenované mesto :P a vyrazím za nejakou zabavou alebo ja neviem. prosim dajte nejake rady alebo aj osobne skusenosti, kde najst alebo spoznat chlapov. zial nemam skusenosti a zato pytam radu dievcat alebo aj chlapcov. dakujem :)

george303

Najlepsie v podniku ja som vcera sedel s 2 kamosmi v jednom bare popijame hrame sipky biliard a tak a ani nevim ako a zrazu sme sedeli pri stole s 5 vychodnarkami ktore su unas na intraku a dost sa to zvrhlo ;) To som este nevydel aby baby pili pivo z borovicku , cisty vychod :D

tutuut 342

tak ja byvam nedaleko BB ale neviem ze kde by sa dalo zajst kde sa da s chlapmi lepsie zoznamovat..rozmyslala som nad finess centrom tak neviem..

Bakala

tutuut 342... sprav si tabulku jednu spredu druhu zo zadu a napis co ta dobre napadne napriklad hladam si dobreho muza na vazny vztah

xdanielax

:-)) podla mna to je idealne cez kamaratov kamaratov. Ale, pokial nie je takato moznost, super je ist niekam napr. na koncert, na nejaku vystavu, prednasku, jazykovy, alebo iny kurz...alebo za nejakym sportom - jednoducho niekam, kde je sanca ze stretnes ludi s podobnym zaujmom, a navyse hned mate temu na rozpravanie :-))