Tabletky na " učenie sa "

Orlando

Hej nakoneic vsetko vyskusal a stanem s azavysli ako na sexe a už voebc s anic nenaucim :D, a nalejme si pohar cisteho vína. Najlepsie na ucenie je ciel. Ak nemate ciet zbytocne sa nieco budete ucit. napr.: chcem byt inzinier a stavat domy a som na stavebnej falukte. A teraz cielom je? Ing nie predmety(niektore) ktore nepotrebujem tak prekusnem ich a naucim sa to. A Uprimne :) vseliakym cajom orechoma boh vie comu vsetkemu neverim lebo vsetko si vytvarame v podvedomy. Chces sa nieco nacuit? Musis to fakt chciet a SÁM/A najdes riesenie ako to urobit.

Pri uceni je aj mucha zaujimava :P

bibba

ked si chcela drogy na ucenie tu ich mas. niekto sa vie perfektne naucit aj na piku. ale daj si radsej nejake ginko :))

bibba

----

Piracetam (komerčné názvy Piracetam AL, Nootropil, Pirabene, Kalicor, Lucetam, Oikamid) je pôvodnou látkou, pri ktorej boli popísané účinky, ktoré sa označujú ako nootropné. Ide vlastne o cyklický derivát GABA (neurotransmiter s tlmivým účinkom), ktorý ľahko preniká do CNS, ale nemení hladinu GABA v mozgu. Má antihypoxický účinok, t. j. zlepšuje zásobenie kyslíkom, zvyšuje metabolizmus glukózy v mozgu a zväčšuje prietok krvi mozgom, ako aj spazmolytickým účinkom, tak zníženie viskozity krvi. Preniká rýchlo do mozgu, nemetabolizuje sa a vylučuje sa nijak nezmenený močom. Mechanický účinok spočíva v aktivácii bioenergetického metabolizmu nervovej bunky. Zvýšením využitia glukózy sa zvyšuje syntéza ATP a ADP a tým i energetický potenciál nervovej bunky. Súčasne sa aktivuje i biosyntéza RNA, proteínu a lipidu. Spôsobuje aktiváciu v CNS na vyššiu asociatívnu oblasť, kde sa spracovávajú informácie a programuje chovanie.

bibba

ale jajka tiez dobre povedala. orechy. zelenina je sranda. ked rozkrojis mrkvu vyzera ako oko, a mrkva je zdrava na oci, takto to je s vela jedlami a orechy vyzeraju ako mozog, su prenho zdrave ;)
ale tiez mam problemy s ucenim.