Ma to vobec vyznam? PLS poradte :(

Príspevok v téme: Ma to vobec vyznam? PLS poradte :(
endy98

Mam jeden velky problem. S mojim priatelom sme sa dali dokopy len pred nedavnom. Na zaciatku to bola velka laska, ako to byva,ale zacinam pochybovat o tom ci to cele ma nejaky vyznam. Mala som moznost vidiet v jeho archive vsteky spravy ktore si pisal so svojimi byvalymi...kazdej vsak pisal to iste co mne...ze uz nikdy nebude nikoho milovat viac, ze sa nikdy pri nikom tak necitil, ze chce byt s dotycnou navzdy, a ze vie ze nikoho nebude milovat nikdy v zivote vaic a ze aj ak sa to nepodari, bdue pre nu jedinou... Lenze presne toto iste pise aj mne...on envie ze ja som si tie spravy citala, snazim sa pred nim tvarit ze nic, ale nechcem byt len dalsia v poradi....dalsia ktora mu na tieto recicky skoci :(( Prosim poradte co by ste robili na mojom mieste???

Bubu****

endy myslím si že toto je celkom rozumný prístup. Po čase uvidíš ako to myslel. My sa tu o tom môžme dohadovať donekonečna. Daj tomu čas.

endy98

Nie som, pretoze aj ekd ho lubim, drzim si od neho odstup...snazim sa nedavat to najavo,ale som velmi opatrna, nedovolim mu aby mi ublizil!!! Prave preto ako sluboval akzdej jeho byvalej ze s nou bude navzdy a a rozisli sa, neberiem jeho slova ako uplne vazne...na druhej strane citim ze ma aj on lubi, len proste akosi mi neico brani v tom aby som mu to cele uverila, aby som kazdu vetu ked mi povie nieco o nasej buducnosti mohla zobrat vazne a s tym, ze to mysli uprimne :(

AlexSandra

Este som chcela nieco dodat. Najhorsie na forach je, ze my vidime mozno len 5% do danej veci, mozno ovela menej. Ospravedlnujem sa, ak moja reakcia vyznela prilis "mudro" a jednoznacne. Moze to by vslijako.

Dolezite je, ako sa k tebe sprava, ci s tebou travi maximum casu, co moze. Na toto si skus zodpovedat.

Bubu****

pokiaľ na to nemáš nervy tak mu to vykrič a ukonči to. Až na to, že podľa mňa je to totálna hovadina.
Monika0
nikdy nevieš čo sa môže v živote stať. Možno sa rozišli oni s ním. Možno sa rozišiel on s nimi, lebo sa niečo stalo. Neviem o nijako pravidle, že by mal človek povedať druhému len raz za život milujem ťa a toto som necítil ešte pri žiadnej. A ako som už písala, každý vzťah posúva ďalej. A keď to písal každej ďalšej tak isto, neni to tým že by ich namotával (na 80 % nepoznám ich vzťah) ale tým že tomu čo hovoril sám veril a je vysoko pravdepodobné, keďže sa schopnosť ľúbiť každý vzťahom zvyšuje (alebo aj znižuje) , že to aj teraz myslí úprimne. Má 26. Je minimum chlapov ktorý by chceli byť v tomto veku sami. Teda aspoň ja som na nich nenarazila. Možno to hovorí každej aj pre to, že už by tomu aj sám chcel uveriť.
Baby nebuďte trúby (nemyslím to v zlom). Nechajte chlapom ich minulosť minulosťou a ich súkromie súkromím, a neriešte takéto veci. Keby ťa chcel len využiť, spoznala by si to ešte podľa niečoho. A to som si istá.
To s tou svadbou neviem či je najlepší nápad. Mne môj povedal síce asi po troch dňoch že o 5 rokov dáme svadbu, ale ako náhle to navrhnem ja tak sa toho troška zľakne. Skôr keď tak tak to neurob nejako násilne. Nevybaľ to naňho hneď lebo bude mať pocit, že sa chceš vydávať hneď zajtra. Skôr mu povedz, len tak zasnene, že aké by si mala predstavy o svadbe, aké šaty chceš mať, kde chceš aby to bolo. Uvidíš či sa chytí alebo nie.

AlexSandra

Ja to skor vidim tak, ze toto je jeho taktika na namotavanie hlavne mladuckych a naivnych dievcatok. Ak si uz jeho finalna partnerka, ako hovori, co ti nenavrhne svadbu, hmm? Ale skus ty jemu naznacit svadbu, ze ako sa zatvari :o Vrele by som odporucala, z jedineho dovodu: Vidiet jeho reakciu

Lichotok je nekonecna spusta, no toto su tie najtrapnejsie a najmenej hodnovernejsie. Uprimne lichotky su vacsinou spontanne, a preto originalne. Zvacsa suvisia s nejakou konkretnou okolnostou. Uvediem jeden moj priklad: Prechladla som v piatok na oblicky a priatel ma vozil cely vecer po roznych nemocniciach, kedze vsade bolo narvane a po 6 hodinach povedal: "Nie je dolezite kde, ale s kym". Toto bol len priklad, jasnacka ze vacsina chlapov nie je takato, ved by som si nezobrala nejaky priemer ;)

Inak to ma tak stary mobil alebo tie holky striedal tak casto? :o

Ja ti vobec nechcem zle, to si nemysli, len trosku viac realnosti do zivota :) Raz mi das za pravdu.

Potom sa ozvi, ako si dopadla, ked sa nejak pohnes dalej :)

endy98

ja v sebe nemam dost odvahy mu to povedat...snazila som sa mu uz vela krat naznacit, ked mi povedal nieco co presne pisal kazdej jeho ex, ze kolka som v poradi co jej to vravi..on sa nahneva, ze mu neverim....ze to mysli uprimne a vazne, a stale mi tvrdi ze mu s nikym nebolo ako so mnou, lenze toto napisal kazdej ex :(

Monika0

prosím ťa, povedz mi, ako dokážeš v sebe držať niečo také? ja by som mu to určite hneď vyčítala a žiadala od neho odpoveď :) (musím sa naučiť kontrolovať), keď im niečo také písal a myslel to vážne, tak prečo sú už jeho ex?

Bubu****

moja prvá veľká rada je aby si si takéto správy nečitala, aj keď ste partneri treba zachovať súkromie toho druhého a nečítať mu jeho osobné správy. Nemysli na to aké mal bývalé, teraz si tu ty. Nemyslím si, že by si mala byť len ďalšia v poradí. Totižto každý vzťah posúva ďalej a aj keď si myslíš, že nemôžeš ľúbiť nikoho viac ako toho pred tým, príde nový vzťah a ty máš pocit, že si oveľa viac zaľúbená. Svedčí to podľa mňa o tom, že potrebuje prežívať intenzívne pocit zaľúbenosti a že každý vzťah sa snažil brať vážne. Chápem ako sa cítiš, sama som sa dočítala všeličo vo šeliakých správach. Takéto veci ignoruj a pokiaľ máš pocit len z tých správ že by ťa chcel na niečo využiť, ver mi je to planý poplach. Keby si mala, nejaké podozrenie už pred tým, a po prečítaní správ sa s tým len uistíš je to iná vec. Vypusť to z hlavy.