stále chorá

Príspevok v téme: stále chorá
natusa42

prosím Vás ..vie mi tu niekto poradiť,čo mi je ?už dva mesiace vkuse som chorá,vykašliavam hlieny,mám nádchu,hrdlo ma bolí,som unavená ..ako nie je to stále cez tie dva mesiace,ale napr ..jeden den mi nič nie je a na druhý zase ..strieda sa to ..čťo to môže byť ?bola som aj u Mudr,tá mi urobila krvné testy ,výtery atd ..ale výsledky sú až o týžden ..a tak sedím ako na ihlách,čo mi môže byť ..či niečo vážne,alebo čo :(

modráčik

Antibiotika to zvladnu,len oslabia imunitny system-kazde jedno antibiotikum./precitaj si pribalovy letacik,uz len to, aky je dlhy a tie kontraindikacie..../Cesnak je vynikajuci, len v malom mnozstve, nakolko moze zle posobit na crevnu floru, pokial sa konzumuje vo velkom mnozstve....skor by som doporucovala prirodne doplnky stravy.Tym nic nepokazis, prave naopak, posilnis imunitu a ak je ta v poriadku/v dnesnej dobe ju ma malokto!/,potom sa niet coho bat.Najma v tychto mesiacoch ju treba posilnovat!!!Viac info rada poskytnem cez meil.

mandolinka

Z vlastnej skúsenosti odporúčam mať doma grepové tablety,kvapky, colostrum a v prípade, že máte pocit, že na Vás niečo ide, je potrebné sa ihneď začať liečiť týmto - preventívne. Nie je to taká veľká investícia a je to pre celú rodinu. Fakt doporučujem.

blondula

ja som tiez mala nieco podobne ako ty ! po chripke som este dost dlho mala hlieny v hrdle,aj som ich vykasliavala a bolo mi z toho az na vracanie.vtedy som brala nejake antibiotika a aj take lieky na cumlanie... urcite to nebude nic vazne !

jaanna

neboj sa,je to bezna infekcia,len nie je liecena antibiotikami...Dnes nie je problem nachytat stretokoka,ci stafylokoka..a antibiotika to zvladnu....Poznam to podla seba...

natusa42

hm,ja viem ...ze ona uz bude vediet,eln najhorsie je,ze neviem z coho to mam :/:(:(
naozaj netusim...asi bakterie nejake,alebo co ...alebo prechodene nieco,ale strasne sa bojím :(:(

jaanna

podla vysledku krvi a vyterov lekarka bude vediet,co Ti je-zrejme mas nejaku bakterialnu infekciu,ktoru bude potrebne preliecit antibiotikami podla vysledku kultivacie.Zvysene sedimentacia cervenych krviniek ,zvysene hodnoty bielych krviniek..potvrdia zapalove ochorenie..Tak sa nestresuj a vyckaj na vysledky.Kloktaj hrdlo ,jedz vela ovocia,popijaj caj s medom,citronom,cesnak ma tiez antibakterialne uinky.