otazka pre panov

Príspevok v téme: otazka pre panov
kacenka28

ahojte, je normalne, aby mlady chlap - 31 r. - nepotreboval sex... teda aby som bola presna, priatel s ktorym som rok, uz tak casto nechce sex 1-2 krat do tyzdna ho teda mame, ale ked som sa ''stazovala'' ze ci sa nieco deje, povedal mi, ze uz to tak casto nepotrebuje... je to normalne..??
dakujem za nazory

peter0001

dana660xz

Danka prosim Ťa prevolaj mi,určite sa dohodneme,ja tiež chcem i 2x denne,tiež som v podobnej situacii,moc chcem,prosim,dala Ti čislo i soňaka...0914275032..som z TO/178/78/43

tango3

Mám 41 a muža doslova uštvem,som hypersexualny typ a chcem sex 7x v týždni.
Keď manžel nevladze tak stiahnem suseda,poštára,domovnika a pod...Treba si užiť..keď vyhasneme ako sopka,tak už nič ...

,Peter001

Soňaka.

ďakujem Ti,že dávaš číslo na mňa,si zlatučká,zavolaj mi prosím! 0914275032

PS: vieš,chcem to uprimne.

lulu22

môj priateľ má 24rokov, veľa pracuje a ešte tomu je aj športuje, takže viem, že je unavený, u nás nie je nič neobvyklé, že máme sex asi 2-3 dni do týždňa, ale už som si na to zvykla, lebo potom je to aspoň lepšie a žiadny stereotyp :)

odpoveď1

Ten môj má 30, a máme sex tak často ako vy 1-2 krát do týždňa. Kedysi to bývalo častejšie. No na druhej strane, takto sa na to vždy veľmi teším :) Aj keď tak 3-4 krát by som uvítala skôr.

kacenka28

kolko mam rokov..?? ved 28 :-)
no ono tu fajocku aj ma, nie vzdy, ale dost casto ... myslim...
a ja by som skor cakala, ze on sa pohra so mnou... ale to je len vynimocne...a dost mi to chyba...ale uz je to lepsie teraz v poislednej dobe... a nemyslim ze by ma podvadzal... to vobec... ani ze ho nevzrusujem... asi to bude tym, ze vzdy to bolo o tom istom... ja si na nom zajazdim, celu "robotu" si odkrutim a hotovo.. :-D