Ako mam byť zla, arogantna...?

Príspevok v téme: Ako mam byť zla, arogantna...?
Majka878

Som človek melancholickej povahy, kludny, nekonfliktny. mOj problem je aj v tom že som moc ticha a nikdy nepoviem to čo mam na mysli napr u kara, aj pred kamaratkami, v spoločnosti sa neodvažim nahlas sa zabavať aby som neputala pozornosť.Iny si ku mne odvoluju mi aj nepekne vynadať, zhodiť na mna niečo za čo nemožem a neviem sa braniť, neviem si povedať svoj nazor. Podla mna som moc dobry človek, chcela by som sa zmeniť, chcela by som hocikomu vynadať kto a naštve, povedať svoj nazor bez toho aby ma niekto vysmial aj napr lekar, chcela by som byť odvažnešia, arogantne si povedať svoj nazor tak ako sa iní chovaju arogantne ku mne a nenechať sa odbiť napr lekarom ak viem že ja mam pravdu.
Ako nato?

Sejla

ešte som chcela dodať že som to nemyslela až tak ako to vyznelo, vždy treba mať otvorenú mysel a pripúšťať aj iné možnosti, len proste treba byť trochu viac skeptický voči ľuďom. Sú to prasce... ale dať každému šancu, aby mohol ukázať že je lepší..

Sejla

je to aj sila zvyku, pozri sa, ja ludí nenávidím ale správam sa k nim milo, slušne, je to pretvarka. Takto sa mi lahko žije, lebo som nad vecou, niekto prekročí nejaký limit, s radosťou mu ukážem kto sa skrýva pod tým slušným nevinným ksichtíkom, väčšinou stačí malý náznak a hneď pochopia, ak nie, majú smolu, proste to je všetko hra, ľudia sa navzájom nenávidia, ja mám rada len seba, rodinu a blízkych priatelov, ostatní sú z druhu homo sapiens sapiens ktorý je skazený, beduchý, bezcitný lúzer, čo ničí planétu.

deepurple

ja som povodne taká istá ako ty, len s tým rozdielom že som ticho ale ked niekto jje qa tak zautočim už, dá sa to naučit, predsa nie si hovno aby s tebou zamatali, nie si o nič menej, len tak máš nastavenu povahu že si jemná a nie si bezohladná.

možno by sisi mala hladat aj taku prácu a potom sa nemusíš , menit, možeš sa naučit asertivne správat, su kurzy asertivity, alebo navštív psychologa, aby ta vycvičil. v dnešnom svete ak do teba kamenom do niktorých musiš balvanom

george303

Ja to robim tak ze som na kazdeho dobry slusny mili ale akonahle sa niekto pokusi nieco dovolit voci mne tak mu davam citelne najavo ze si to dovolovat nemoze ... A funguje to ludia ma maju radi a respektuju ma vsade kam pridem ...

Annika1987

george, suhlasim s tebou :) aj mna to naucil az zivot a teraz sa mi zije ovela lahsie, ked som toto pochopila :)